Plan for å bygge en utendørs peis

May 6

Plan for å bygge en utendørs peis

Utendørs peis har blitt et populært tillegg til terrasser i lang tid. Imidlertid design utviklet seg gjennom årene av hauger av murstein for firewood sofistikert stein strukturer utstyrt med gass for å starte brannen. Hvis du har installert en peis i huset, kan du definitivt installere i bakgården. Bare finne en plan og noen design valg, og du kan være varmer opp rundt bålet med familien.

Juridiske spørsmål

Som med alle utendørs byggeprosjekt, sjekk med din lokale kommune å finne hvis du trenger å trekke byggetillatelse. Du vil også finne ut hva din lokale brann marshal krever når du bygger en utendørs peis. Din kommune kan ha flere koder på problemet. De fleste av dem vil være sunn fornuft, men de er viktig å følge. For eksempel ikke bygge din peis nær tre lemmer eller overhengende tak.

I tillegg til koder, må du tenke på naboene. Prøv ikke å bygge en peis for nær til Egenskapslinje. Dette vil bidra til å kutte ned på røyk som kan blåse inn i naboens hage.

Også med sikkerhet i tankene, alltid holde et brannslukningsapparat i nærheten i tilfelle brann kommer ut av kontroll.

Valg

Du kan kjøpe flere typer utendørs peis som er laget av prefabrikkerte metal eller en mur design. Disse enhetene er gjort akkurat som peis for innendørs bruk med en metall eller murstein brennkammer og en flue. Alt du trenger å gjøre er bygge grunnlaget for peisen og kjøre røykrøret gjennom en pipe.

Også lar noen av alternativene forhåndslagde deg bestemme om du vil bruke dem for tre brenner gass brenner. For gass brenning må du kjøre et gass-linjen fra ditt hjem eller ekstern propan tank. Gass er et flott alternativ fordi det vil tillate deg å ha en brann kommer på terrassen på noen få øyeblikk. Utendørs gass ildsted trenger samme omsorg som en innendørs peis. Hvis peisen ikke skal brukes for en sesong, må gass-linje slås av.

Bygge en utendørs peis fra grunnen anbefales ikke med mindre du har mur erfaring.

Konstruksjon og installasjon

For alle utendørs peis må begynne med et fundament. Stiftelsen må kunne støtte prefabrikkerte peisen. Du trenger å grave plassen der du skal bygge din peis og legge et betongfundament. Lokale koder varierer på hvor langt du skal gå ned og hvor tykk betongen skal. Imidlertid må betongen være tykk nok til å holde mye vekt fra peis og skorstein.

Med stiftelsen settet, kan du begynne konstruere peisen. Med forhåndslagde modeller, vil alle komponentene stable sammen i rekkefølge. Du kan deretter legge en kledning over peisen å matche landskapet eller la det som det er. Kledningen kan settes over peisen og peis kan konstrueres rundt røykrøret. Valg av kledning materiale er opp til deg.