Pjokk rom ideer For organisasjon

May 26

Selv i de minste pjokk rom er det mulig å utforme og implementere en rask og enkel organisatoriske systemet. Merket hyller, hjelper vegg arrangører og lagring telt deg at ungens ting er satt bort pent og enkelt gjenopprettes neste gang han eller hun ønsker å spille.

Et sted For alt

Når du organiserer en barnas rom, følge det gamle ordtaket "Et sted for alt, og alt i stedet." Hvis du oppretter områder hvor visse typer objekter skal gå, vil det være raskere og enklere ikke bare å rydde rommet, men å finne disse objektene igjen når du trenger dem neste gang. Det blir også enklere for pjokk å hjelpe til med opprydding, fordi du kan vise ham eller henne hvor akkurat alt skal gå. Skuffer er en god organiseringsverktøy: kjøpe flere og merke dem med hva de skal inneholde. Du kan for eksempel sette baller i en, kunst forsyninger i en annen, dukker og dukken klærne i en annen, og biler og lastebiler i et annet. Komme organisert gjør hyller med en tavla panel på den ene siden for enkel merking (og relabeling) av hver hylleinnhold.

På ned lav

Hvis pjokk har å nå opp til trekk leker av hyller eller hente lagring skuffer, ikke bare er han mer sannsynlig å trekke noe på seg og skadet seg selv, men han er også mindre sannsynlig å hjelpe til med opprydding. Kontroller at organisatoriske systemet er pjokks høyde, slik at det er lett for ham å få hans ting og sette dem tilbake når han er ferdig med dem.

Veggen arrangørene

Din barnas rom kan være små, og mens du kan plassere leker og leketøy hyller på hyllene, kan det være områder hvor det ikke er mulig å sette en hylle eller bokhylle: for eksempel ved et vindu eller en sconce. Dette er der veggen arrangørene kan hjelpe deg. Ofte gjort av fargerike stoff, kan disse lange strimler lommer henge fra en enkelt spiker eller gips skrue. Du kan henge dem over dører for en flott måte å spare plass. Det er viktig å finne ut hvor mye vekt en vegg arrangøren kan ta: ikke fyll lommene med leketøy som er tungt nok til å trekke arrangøren av veggen. Du kan angi kategorier av lett leker å gå i hver lomme på veggen arrangøren og Vis pjokk også, slik at hun ikke setter tunge leker der.

Lagring telt

Avhengig av hvor du bor og hvor stor er ditt hus eller leilighet, din barnas rom ikke kan ha et skap. Armoires kan være for omfangsrik for liten plass, og mange ser ikke muntre nok for et barns rom. Angi lagring teltet, av barns forhandlere landet Nod. Det er i hovedsak en armoire laget av stoff. Det skjuler hyllene i lagring skuffer, og har også sidelommer. Dekselet er vaskbare - alltid en viktig kvalitet når småbarn og fargestifter rundt. Teltet er lett og enkel å flytte, hvilke betyr det kan vokse med barnet ditt som han blir eldre og hans rom utvikler seg.