Pitcher anlegg fôring Guide

August 3

Planter muggen tilhører en gruppe planter som får sin energi ved å konsumere dyr i stedet for gjennom fotosyntesen. Pitcher anlegget fange ikke aktivt byttet sitt som Rosemary. Stedet bruker den en enkel metode forførelsen for å lokke byttene i. Det finnes flere typer planter muggen, hvorav mange er innfødt til det sørøstlige USA.

Naturforhold

Farge og duften er viktige måter en mugge plante lokker i byttet sitt. "Blomst" av pitcher anlegget er vanligvis svært fargerike, tiltrekker seg mye oppmerksomhet fra potensielle måltider. Det gir også ut en søt duft som frister byttedyr i fellen sin. Kronbladene på pitcher anlegget blomst er glatt og våt, så når en unsuspecting fly, bee eller andre feil skjer av og prøver å ta en nærmere titt, det bare slips i væskefylte blomsten, hvor anlegget vil begynne å fordøye det.

Som blir sagt, kan planter muggen fare ganske bra på egen hånd hvis plassert utenfor i riktig forhold. Fuktighet og varme er begge ganske viktig for pitcher anlegget suksess og helse. Mugger vil mate på felles hage skadedyr i en blomsterhage like enkelt som de ville i en myr eller andre naturlige vannvei, og vil faktisk bidra til å holde befolkningen bug hvis flere er plantet i samme område.

Innendørs fôring og omsorg

Hvis utendørs vilkårene ikke gunstig, kan en mugge plante holdt og velstelt innendørs. Terrariums gir den beste innemiljø anlegget fuktighet krav. Hvis du velger å beholde mugge innendørs, må du mate den. Planter muggen nyte en rekke naturlige byttedyr, inkludert maur, biller, gresshopper, fluer, møll og selv sporadisk frosken. Mens det ikke er anbefalt å mate mugge frosk, bør du tilby det noen mindre insekter ukentlig, eller en større en uke for å opprettholde anlegget helse.

Sovende periode

Mugger burde være matet på denne måten i hele vår etter at blomsten har blomstret, så vel som i sommer og høst. I vintermånedene, men er anlegget naturlig sovende. Denne sesongens dormancy bør også kan innlemmet i innendørs rutine. Bladene av pitcher anlegget vil begynne å dø en gang i November. Det er som du bør stoppe fôring anlegget til de nye bladene og blomster blomstrer tidlig om våren.