Pitch furutrær i Maine

June 6

I Maine vokser banen furu (Pinus rigida) til en høyde på 30 til 40 fot. Vanligvis regnet som en relativt kortvarige treet, kan på banen furu leve opp til 170 år, ifølge USA Forest Service. Treet trives fra sentrale Maine helt til Ohio og Virginia.

Vekst forhold

I staten Maine vokser på banen furu i områder som har blitt forstyrret av skogbranner, bygge, fjerne eller logge. Den trives i solrike, tørre steder der andre trær ofte unnlater å leve. Det tåler ikke skygge forhold godt. Treet foretrekker godt drenering sand eller grus jord. Treet vokser i de sørlige delene av staten Maine nær Oxford og Brunswick. Det også blomstrer på Mt. Desert Island. Pitch furutrær vokser ikke i Washington, Piscataquis, Somerset eller Aroostook fylker ifølge Maine treet klubben fra University of Maine.

Treet vokser fint i områder av staten som gjennomsnitt 37 til 56 inches av nedbør årlig. Det kan tåle Maine strenge vintre og tåler 40 grader Fahrenheit. Treet kan leve i sommerstid temperaturer som nå 100 grader F. Hotellet har 112 til 190 dager frostfritt dager per år.

Utseende

Banen har æren av å være bare tre nålen-furu. Hver nål måler litt over fem inches i lengde. Nålene sist på treet i to til tre år før treet produserer nye nål vekst. Barken av treet vises som skjellete, rødlig plater. Barken oppnår ofte tykkelse på opptil 9 tommer som treet aldre. Grenene av på banen furu vises vanligvis vridd som treet aldre og de pleier å henge ned tungt.

Bagasjerommet på treet gjennomsnitt 1 til 2 fot i diameter og smalner i diameter fra basen, der det er på sin største, gradvis smalere oppover til toppen av treet. Grenene vokse utover fra stammen i et vannrett mønster.

Reproduksjon

Egg-formet kjegler vises i klynger på trærne som er minst tre år. Koner produserer ikke levedyktig frø til treet når omtrent 8 til 12 år, ifølge vestlige North Carolina Nature Center. Koner måle opp til tre inches i lengde. De tar omtrent to år å nå modenhet når kjegle vekst begynner på treet. I vintermånedene begynner de å spre frøene over en periode på flere år. Konglene er samlet i Maine å produsere kranser, som er solgt for Hjem dekorasjoner, spesielt i ferier.

Frø spredning oppstår av vind eller gjennom dyreliv. Frøene være levedyktig i bare ett år, ifølge vestlige North Carolina Nature Center. Seedlings vanligvis begynner å vokse danne frøene første våren etter spredning. Seedlings er svært utsatt for tørke forhold de første to årene av livet.

Bruker

På banen furu har økonomiske verdi som et tømmer tre. Veden brukes til tremasse, trelast, og ofte som brensel. Trelast fra banen furutrær er forfall-motstandsdyktig, som gjør tre verdifulle for utendørs prosjekter som terrassebord eller fekting. Det har hatt en lang historie som et populært tre i båt-bygningen i Maine fordi rikelig harpiks i treets tre gjør den motstandsdyktig mot vann. Harpiksen er også brukt i produksjonen av tjære og terpentin. På banen furu er sjelden brukt som en dekorativ treet fordi det ikke vokser i hjemmebane uten tilstrekkelig rock, grus eller sand.

Frø av treet er en verdifull kilde til mat for pine warblers og svart avkortet chickadee. Kaniner og hjort nyte forbruker unge seedlings.