Pistol Sikkerhetstips for hjemmet

October 24

I 2002 rapporten, "Skade fakta" fra det nasjonale sikkerhet råd, var det mer enn 3000 barn under 19 som døde pistol-relaterte dødsfall. En annen 30.000 unge mennesker lider pistol-relaterte skader det året. Med disse tallene er sikring viktig for alle. Videre, en University of Michigan studien anslår at om lag en tredjedel av husholdninger i USA eier minst en pistol. Selv om det ikke er en pistol i hjemmet, er sjansene noen du kjenner har en i deres.

Riktig lagring

Lagre pistolen riktig. Riktig lagring av skytevåpen er en av de viktigste delene av gevær sikkerheten i hjemmet. Sikker pistol lagring betyr mer enn bare å sette ut av nå. Ta de nødvendige forholdsreglene for riktig pistol lagring. Først alltid store skytevåpen losset. Lagring ammunisjon, utklipp eller punkt på en annen plassering enn våpen. Andre, kjøpe en lås for pistolen. Mange pistol safeties kan enkelt fjernes. Få en utløser lås eller en kabellås som passer ditt våpen slik at selv om pistolen sikkerhet er fjernet, det ikke kan utløses. Låser kan kjøpes i de fleste pistol. Tredje lagre pistol i en låst vekk fra under sengen, i skapet, nær nattbordet eller noen andre vanlige eller tilgjengelig gjemmested. Alltid lagre nøklene til pistolen og ammunisjon i separate områder. Sørg for å skjule tastene samt du skjule skytevåpen og ammunisjon.

Behandle alle våpen som lastet

Pistol sikkerhetsforholdene bør diskuteres om pistolen er hjemme eller andre steder. Den første regelen av California Bureau av skytevåpen er å behandle alle våpen som om de er lastet. Hvis du eier en pistol og ikke har barn eller tenåringer, bør du fortsatt gjøre at du tar alle de nødvendige forholdsreglene. Snakk med naboer og foreldrene dine barns venner om sikring også. Beskytte barnet fra våpen i andre hjem er like viktig som å beskytte barnet fra våpen i ditt hjem.

Ekte og spille våpen

Snakke med barnet om realiteten i pistolen fare. Bestemme om du vil at barnet å engasjere seg i "geværet play", eller hvis du vil kjøpe leketøy våpen for hjemmet. Noen foreldre overvåke med hvilke TV Vis barna se, ta vare for å unngå TV-vold. Alle foreldre har sin egen politikk for "geværet play" og TV vold. Det er viktig, men for alle foreldre å snakke om forskjellen mellom ekte våpen og falske våpen. California Bureau av skytevåpen understreker at foreldre og verger bør "La barna vet at selv om de kan se det samme, ekte våpen er svært annerledes enn toy guns. En ekte pistol vil skade eller drepe noen som er skutt.

Når du finner en pistol

Lær barn og barnebarn hva gjør at de kommer over en pistol. Følge National Riffle Associations fire trinn for hvordan du trygt reagerer når du ser en pistol. Trinnene er stopp, ikke trykk, fjerne deg selv fra området og fortelle en voksen. Be barn at disse instruksjonene skal etterfølges av alle som så eller kom til kontrakt med pistol. Undervise barna viktigheten av å sørge for sine venner, søsken og andre barn leker ikke med våpen.