Pioneer fekting typer

January 21

Pioneer fekting typer

Hvis du vil legge til litt historie i landskapet, er ved hjelp av en historisk pioneer gjerde merke av grensene for ditt land en subtil touch. Enten du tenker om pionerene av 1700-tallet eller 1900-tallet, er det en annen type historiske gjerde for hver.

Stein

Populær blant nybyggere i New England, stein gjerder ble opprettet fra store steiner funnet i landet pionerene arbeidet. Steinene var tørr stablet, uten mørtel, skjemaet vegger eller gjerder å holde husdyr inni. Stein gjerder kan være korte eller lange og ofte tok år å fullføre. Brukt i USA så tidlig som midten av 1600-tallet, mange ekte historiske steingjerder anses landemerker og lovlig kan ikke tas ned.

Delt Rail

Når du tror gjerde og tidlig pionerene bevegelige West, forestille du sannsynligvis splittet rail gjerde. Laget av delt logger, var splittet rail gjerde populært blant tidlige pionerene flytte vestover til steder som dagens Ohio og Tennessee. Vanligvis består av et innlegg og to eller tre skinner fra en lang stokk eller tre i halvparten eller kvartaler, splittet rail gjerde var relativt enkle å bygge og lagret bønder behovet for å kjøpe tre for fekting. Splittet rail gjerde trenger vanligvis så mye vedlikehold som andre typer gjerder, spare de historiske bønder.

Piggtråd

Når pionerene flyttet ut på prærien, det var ikke mange trær og splittet rail gjerde var ikke lenger et alternativ. Så, pionerene brukt hva de hadde. De gjorde gjerdestolper av kalkstein og hengt metall piggtråd for å holde sitt kveg inni. Et rimelig alternativ, piggtråd gjerder var populær i 1900 og fortsatt brukes i en eller annen form av mange bønder i dag.

Plankegjerde eller plukket

Konstruert fra slats av styret og piggtråd, ble plankegjerde eller stakittgjerder vanligvis brukt å gjerde i små dyr som kyllinger, i mindre områder på grensen. Vanskeligere å gjøre da en splittet rail eller rett piggtrådgjerde, plankegjerde eller stakittgjerder ofte fant nærmere huset. Plankegjerde og stakittgjerder var også populær blant pionerer i andre land som Australia.