Pine Sap og tre galle

August 19

Pine Sap og tre galle

Furutrær er en verdifull råvare i tømmerindustrien og en populær treet prøven i den sørlige regionen av USA. Treet er vanlig i landskapet innstillinger, golfbaner og som et juletre. Selv sin barnåler og kjegler brukes til mulch og andre prosjekter. Men på innsiden av treet er det en mer verdifull ressurs, sin sap, som er noen ganger påvirket av treet galls.

Om Pine Sap

Pine sap er en klissen substans som stikker fra furutrær som når ekstrahert, kan gjøres i verdifulle biprodukter, rosin eller terpentin. Rosin er solid materiale som gjenstår etter destillasjon. Rosin har flere bruksområder, inkludert en glass agent i tyggegummi og medisiner. Det er mye brukt for sin evne til å øke friksjon. For eksempel bruke turnere den til å forbedre sitt grep. Terpentin er en flyktig olje som er destillert fra harpiks. Den har mange bruksområder, inkludert som et rengjøringsmiddel for flekker og maling, og som en kjemisk isolere brukes i andre produkter.

Om treet Galls

Tre galls er vekster på trær forårsaker blader, kvister og stengler å bli vansiret. Galls kan være forårsaket av én av flere levende organismer, inkludert bakterier, sopp, midd, insekter og nematoder. Skade på et tre varierer avhengig av galle og tre infisert. Galls typisk form våren og hovne når regnet faller. Tørke forhold føre dem til å tørke ut og deres tørr sporer spres med vinden.

Furu eik galle Rust

Furu eik galle rust er en sopp sykdom som påvirker Gran furutrær som Scotch, Jack, østerriksk, tonehøyde og loblolly. Sfærisk galls utvikle som følge av sykdommen og fra rundt stammen på treet. SAP flyt blir forstyrret av galls og kan drepe delen av treet ovenfor. Furu eik galle rust kan også drepe unge saplings.

Forebygging og behandling av sykdommen

Den eneste behandlingen for sykdommen er å rense ut infisert greiner, etter Clemson samarbeidende forlengelse. Det er ingen kjemiske kontroll for sykdommen.