Piloten lyset på min varmtvannsberederen vil ikke bli opplyst

April 3

Piloten lyset på min varmtvannsberederen vil ikke bli opplyst

Indikatorlys problemer ender vanligvis opp skyldes en defekt thermocouple. Før du erstatter det, men bør du sjekke enheten å sørge for at det er dårlig. Det er også verdt å tilbringe noen minutter dobbeltsjekke noen flere elementer før du takle erstatte thermocouple. Dette er en ganske enkel jobb som krever bare grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

•Kontroller at utkobling ventilen ligger på den viktigste linjen som kommer i varmt vann varmeapparatet. Kontroller at ventilen er slått helt til "På" posisjon. Hvis gassen ikke flyter riktig til piloten lyset, kan det gå ut. Ta en titt på orifice der piloten lyset slippes. Se etter skitt eller rusk som kan blokkere flyt.

Slå av strømmen til varmtvannsberederen og slå piloten lyset, hvis det er tent, ved å slå av gassventilen til "Off".

•Still urskiven multitester (også kjent som et multimeter) til å kontrollere motstand og laveste ohm skalaen tilgjengelig. Ta en sonde til hver thermocouple terminal og ser for en motstand. En null eller et nesten null lesing betyr thermocouple er bra. En høyere lese angir en brutt thermocouple.

•Still multitester lese spenning og på laveste spenning tilgjengelige innstillingen. Igjen, sette en sonde på hver thermocouple terminal, og trykk deretter på slutten av thermocouple med fingeren. Din kroppsvarme bør være akkurat nok for thermocouple, en transducer, konvertere varmeenergien i kroppen til en elektrisk impuls som vil registrere deg på multitester. Hvis det opprettes denne elektrisk impuls, er thermocouple dårlig.

•Kontroller at gass utkobling ventilen er fortsatt av og snu den varmtvannsberederen temperaturkontroll til "Off" også.

•Løsne nøtter som holder thermocouple på plass i nærheten av bunnen av gass regulatoren, som ligger foran varmtvannsberederen. Bruk et par åpne slutten skiftenøkler for å løsne nøtter. Før knipser thermocouple løs fra slutten hvor piloten lyset skal plasseres, Legg merke til hvor det holdes på plass. Erstatning thermocouple må være installert på samme måte, og hver produsent har en annen betyr av vedlegg.

•Fjern gamle thermocouple og erstatte den. Kontroller at din nye thermocouple er samme lengde som den gamle. Thermocouples kan kjøpes på home sentre og jernvareforretninger.

•Tettsittende låsing mutteren som holder thermocouple på plass på gass kontrollventilen av hånd-stramme det til firmaet. Fullfør stramme forsiktig med en åpne slutten fastnøkkel. Pass på at du ikke strammes mutteren.

•Åpne av gassventilen og relight piloten lyset, slik at å følge instruksjonene trykt på varmtvannsberederen. Vanligvis må du angi kontroll gassventilen til "Pilot," antennes på lyset en pilot med en kamp eller lysere og hold ventilen i noen sekunder å varme thermocouple. Deretter flytter sakte ventilen til "På" posisjon. Slå temperatur kontrollen tilbake inntil brennerne tenne.

•Kontroller å se at piloten lyset lyser. Hvis den fortsetter å gå ut, kan gass kontroll ventil enheten selv være feil ved å sende ut lavtrykk eller slå av feilaktig. Kall en reparasjon servicepersonell å erstatte ventilen.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid forsiktighet når du arbeider med gass.