Pet forsyner for Odor administrere

November 24

Pet forsyner for Odor administrere

Kjæledyr kan ikke ha en særegen ubehagelig lukt hvis de er frisk og ren. Mange av lukt forbundet med kjæledyr har å gjøre med å holde kjæledyret og hjemmet pet lever i rent. Hvis din hunden har ikke i noen ubehagelig lukt miljøfarer, er det produkter du kan prøve for å holde ditt hjem lukter frisk og kjæledyret lukt hyggelig.

Luftrensere

En luft rensing system i hjemmet vil bidra til å eliminere pet lukt ved å rense luften som det går gjennom huset. Det vil trekke ut alle partikler av kjæledyr dander eller pels som kan forverre problemet og slippe ren, frisk-smelling luften i hjemmet ditt. Distribuere en behagelig duft over hele huset, prøve å bruke en rom spray eller Febreeze og sprøyting i luftinntak rist av din hjem oppvarming eller sirkulasjon system. Som viften blåser luft i hele huset, vil det også distribuere duft mens filtrere. Se etter allergen-reduserende filtre for å fjerne enda pet partikler fra luften.

Vakuum

Støvsuging hjemme er nøkkelen til å eliminere uønskede kjæledyr lukt og vil bidra til å eliminere de pesky dyrehår som kan akkumuleres i hvert hjørne. Et vakuum med Hepa eller allergen redusere filter vil også bidra til å eliminere menneskelige allergisymptomer i hjemmet. Hvis du har en pet det kaster, vakuum minst en gang i uken å holde lukt og allergener til et minimum.

Rom spray

Rom spray kan være spesifikke for pet lukt eliminering eller så enkelt som en vanlig husholdning rom deodorizer eller lukt neutralizer. Noen av disse spray er bare parfymer som dekker noen av lukten forbundet med din pets, og andre hevder å faktisk nøytralisere lukt-forårsaker partikler seg i stedet for å dekke opp lukten. Uansett, for en rask løsning prøve forskjellige typer rom deodorizing spray tilgjengelig i en rekke dufter.

Pet simulere

Hvis din pet lukter, må han bare badet oftere. Prøv å bruke en lett parfymert sjampo å maskere naturlig forekommende lukt for et par dager etter badet. Hvis vanlige bading fortsatt ikke å holde kjæledyret duft til et minimum, er det mulig at du må besøke veterinæren. Noe pets kan ha hudsykdommer som forårsaker ubehagelig lukt, som kan kreve spesiell medicated sjampo eller andre behandling.

Frisk Pet sengetøy og søppel

Hvis du har en pet det er søppel boksen trenet, kan søppel være årsaken til lukt. Endre søppel så ofte som nødvendig å kontrollere lukt, hvilke kanskje være oftere enn minimum anbefalt på pakken. Hvis din pet bruker disponibel sengetøy, som tre barbering, endre den minst ukentlig for å kontrollere lukt. De fleste dyr som lever på tre barbering også bruke den som søppel, så behandle det som en søppel bokse og endre det før det begynner å lukte så et forkjøpsangrep mot en stinkende hus. Hvis din pet har gratis regjere av huset, men sover i en pet seng, vaskes ofte. Hvis dekselet ikke er flyttbar, kan du vurdere å investere i en ny pet seng med et trekk siden din pet tilbringer mest tid det.