Persimmon trær i New York State

April 3

Persimmon trær i New York State

De fleste arter av persimmon finnes i tropiske og subtropiske. Men er den amerikanske persimmon (Diospyrus virginiana) funnet i områder alt fra Texas og Florida i sør til sørlige Connecticut og central Ohio i nord. I New York finnes den amerikanske persimmon bare i den sørøstlige delen av staten, i New York City og Long Island. Den mest karakteristiske trekk ved det amerikanske persimmon er de 1-1 1/2 tommers lang spiselig fruktene.

Blader

Amerikanske persimmon bladene vokser i en alternativ ordning langs kvist og er elliptisk form. Bunnen av bladet avrundet og spissen av bladet tapers til et punkt. De er vanligvis 2 1/2 til 6 inches lang.

Frukt

Amerikanske persimmon frukt form i sommer og er grønn til oransje i farge når umoden. Ved høst sen, modnes til en dyp lilla farge. Frukt er ikke kommersielt viktig i New York State. Selv om dens frukt er spiselig, de er svært bitter når umoden når modnes, de er altfor myk for transport og salg. Japansk persimmon (D. kaki) produserer en frukt som er kommersielt viktig til California og andre varme været stater. Det er ikke funnet i New York State.

Tre

Til tross for en tett og mørk skog som kan brukes til å lage golfklubb hoder og biljard pekepinner, har ved den amerikanske persimmon aldri vært mye kommersiell verdi. Persimmon trær tendens til å vokse i et vidt spredt mønster over deres område, gjør harvest i kommersielle mengder ineffektiv.

Habitat

Innenfor naturlig rekkevidde (USDA soner 5 til 9) finnes den amerikanske persimmon i en rekke jordsmonn og miljøer. De vokser best i leirjord men tåler leire og sand. De vokser ved havnivå og elevations av 2500 fot. I New York State finnes de bare i New York City storbyområdet og Long Island. Ifølge «New York City Trees, kan amerikanske persimmon prøver finnes på New York botaniske hagen i Bronx, Marine Park i Brooklyn og Kissena Park i Queens.