Pergo laminat gulv jeg kjøpte på Sam's Club bare fikk oversvømmet: er det ødelagt?

December 24

Pergo laminat gulv jeg kjøpte på Sam's Club bare fikk oversvømmet: er det ødelagt?

Flom pleier å skje på de mest uventede tidspunkter. En plutselig storm kan føre en nærliggende innsjø eller en elv overflyt, for eksempel, eller en burst pipe på badet kan raskt fylle hjemmet ditt med vann. Pergo laminatgulv har en fiber kjerne som fordreier når det blir mettet. Hvis du fjerner så mye vann som mulig før gulvet svulmer, er det mulig å berge den.

Suge opp vannet raskt

Når din hjem flom og laminat gulvet blir våt, er hurtigtørkende nøkkelen til å beskytte det fra ytterligere skade. Hvis flom som skjedde nylig, nyt overflødig vann med håndklær eller et vakuum designet for å fjerne vann. Hvis du ikke har en våt vakuum, bruke bøtter for å øse opp vann og kast. Direkte kraftige fans mot våte gulvet å tørke den raskere.

Bruke en avfukteren

En avfukteren kan raskt tørke ut fuktighet fra gulvet og omgivelsene. Kjøpe en avfukteren som er utformet for å fjerne vann fra oversvømmet bygninger. En avfukteren kapasiteten måles i hvor mange pints vann fjernes i 24 timer. For et oversvømmet 500-square-foot rom, kan du bruke en 16-pint kapasitet avfukteren. For et 1000-square-foot område, bruker du en avfukteren med 23-pint kapasitet.

La gulvet tørt

Når en flom skjer, kan vann sive under sprekker og kløfter i din laminat. Vannet soaks undersiden av gulv, samt polstring under den. For å redusere skaden dette medfører, trekke opp laminat gulv og utfylling så snart som mulig. Hvis du ikke gjør dette, mold kan utvikle seg på polstring og gulvet vil mest sannsynlig opprettholde ubotelig skade. Når du trekker opp gulv, fjerne alle vann det sivet under utfylling med en våt vakuum eller en avfukteren.

Fordreining

Hvis vannet dekker laminat gulv for lenge, absorberer fiber kjernen vann. Denne absorpsjon gjør gulvet svelle og vridning. Kontroller hjørner og kanter av hver gulvet bjelken for fordreining. Hvis du ser en, er det sannsynligvis nødvendig å fjerne og slette gulv. Det er vanligvis umulig å reparere denne typen skader. Hvis du har leietakers eller hus er forsikring, spørre agent Hvis kostnadene for å erstatte gulvet er dekket av policyen. Pergos garantien dekker ikke vannskader.