Pepperoncini Plant Care

April 17

Med sprelsk pepperoncini anlegget, kan du sette litt krydder i hagen og på middagsbordet. Kjent for sine søte smaken og mild varme, er vegetabilsk planter lett å vokse og produsere en høy avkastning. Selv om tradisjonelt dyrket utendørs, vokse mange kokker dem innendørs ved å plassere dem i en beholder på deres kjøkken vinduskarmen. Enten starte pepperoncini planter fra frø eller starter plante, er grunnleggende anlegg behandling avgjørende for et sunt produserende anlegg.

Pepperoncini familien

Pepperoncini er medlem av capsicum annuum familie. Andre medlemmer av familien inkluderer søt paprika, golden greske pepperoncini og chili peppers. Selv pepperoncini pepper har sin opprinnelse i Italia, er det veldig populært i USA hvor det er syltet og brukes i salater, salsas og smørbrød, som pizza topping eller fylt med tunfisk.

Tynne, voksaktig paprika vokse til ca fire inches lang i farger av lys grønn eller rød. De gjøre det bra i kjølig klima og plukke i ca 75 dager fra planting.

Som andre paprika i capsicum annuum familie, pepperoncini gir viktige vitaminer og mineraler, inkludert vitamin C, T1, T2 og D.

Voksende Pepperoncini fra frø

Pepperoncini frø bør være startet innendørs i slutten av vinteren og flyttet utendørs når temperaturen opprettholder 70 grader F på dagtid og 50 grader F natten. Starter i den ene enden av en lang beholder, plante om tre frø sammen 1/2 tommers dyp i frøplante blanding. Bruke indeks og midten finger som avstanden guide, plant en annen tre frø i en gruppe. Gjenta prosessen til du slipper opp frø eller du nå den andre enden av beholderen. Vann jord og Plasser beholderen i en varm område, rundt 70 til 85 grader F. Jord bør holdes fuktig under spiring.

Seedlings vises mellom 8 og 25 dager. Når plantene har to sett med blader, kan de plantet i individuelle Potter og befruktet med en blanding av nitrogen, fosfor og kalium. Pepperoncini planter vokse fra 1 fot til 2 fot høy.

Pepperoncini Plant Care

Pepperoncini starter planter bør være transplantert inn i bakken så snart som mulig. Plass dem i et solrikt område av hagen ca 14 inches hverandre siden planter vokse nesten 2 fot bred. Pass på at jorden er vannet en eller to ganger daglig så det er fortsatt fuktig.

Plantene skal befruktes når de er satt i bakken og vokse til ca 12 tommene inne høyde og begynne blomstring. Peppers er klar til innhøsting når de blir eldre farge.

Pepper planter er utsatt for samme skadedyr og sykdommer som tomatplanter. Du må behandle med flytende plantevernmidler eller soppdreper.