Pepper planter, som kan plantes i beholdere?

April 3

Pepper planter, som kan plantes i beholdere?

Native til tropisk deler av Sentral- og Sør-Amerika, paprika (Capsicum spp.) vokse i patio beholdere under varme, frostfritt tider av året. Akkurat som med tomater fremmer en stor gryte med fruktbare potting mix og masse sol god vekst og frukt sett. De fleste kultivarer av paprika modne til en størrelse som passer for beholdere, men dverg eller bush-type paprika gjøre best; disse mindre størrelse valgene være ryddig og vokse ikke beholderen så raskt.

Velge beholderen

Jo større beholderen, jo bedre, til en beholder som er 3 fot bred og 2 fot dypt. Unngå Potter mindre enn 12 inches i diameter, ifølge Pamela J. Bennett av The Ohio State University Extension Service. Store beholdere, minst 12 inches dypt, gir god jord og plass for røttene å vokse og kjøre plantevekst pepper. Velg plast, glassfiber eller tre beholdere av ikke-behandlet trelast, sørge for at minst én drenering hullet finnes i beholderens bottom. Terrakotta Potter gjør dårlige valg siden de er porøse og tørr jord for fort.

Om Pepper planter

Hundrevis av kultivarer av paprika finnes, og du kan vokse dem fra frø eller stiklinger startet på en hage senterets barnehage. Hvis informasjon om en plante etikett notater ellers, forvent en pepper anlegget å modne 2 til 3 fot høye og 18-24 tommer bredt plantet i bakken eller en pott. Plass en liten tomat bur over unge pepper når det er plantet i beholderen, å forhindre anlegget brudd eller toppling i de kommende ukene. Peppers trenger jevnt fuktig, fruktbare jord og minst åtte timer med sollys om dagen å vokse godt. Blomster oppstå når temperaturen i området 60 - 75 grader Celsius. Kjøligere eller varmere temperaturer stoppe blomst produksjon og kan begrense etterfølgende frukt tall.

Jord problemer

Bruk aldri matjord i containere. Du vet ikke om skadedyr eller sykdommer finnes allerede i topsoil, og matjord tendens til å komprimere, og forherde etter et par av våt til tørr. Kjøp potting blanding og innlemme godt råtnet kompost eller gjødsel i det å bruke i beholderen. Blande i noen godt balansert, sakte-release gjødsel granulater sikrer fruktbarhet. I varmen av sommeren absorberer pepper anlegget mer vann for å hindre wilting. Skyggelegge beholderen for å bevare fuktighet men anlegget forlater basking i solen.

Økende innsikt

Bruk en løsning av flytende gjødsel hver uke. En godt balansert formulering som 10-15-10 nok. Aldri bruke gjødsel til tørk beholder jord. Fukte jorda med rent vann først og deretter legge gjødsel løsning med en dose anbefales på produktetiketten. Mange fungal sykdommer True pepper planter. Unngå wetting bladene og vanning på en måte som forårsaker jord å plaske opp på stammen, frukt eller lavere løv. Også sjekke planter daglig, når du vann, etter tegn på noen insekter som kan spise eller skade anlegget. Slange av skadedyr. I alvorlige tilfeller, kjøpe en lav-toksisitet insektmiddel.