Pepino Melon omsorg

July 3

Pepino Melon omsorg

Pepino melon er innfødt til Andes-regionen i Sør-Amerika. Fruktene er agurk-like i smaken, forfriskende, saftig og søt. De importeres ikke kommersielt til USA, men er dyrkes mye i New Zealand, Australia og Chile. Anlegget er en varm årstid frukt, men kan overleve liten perioder med temperaturer ned til-28 grader Fahrenheit. Plantene er ganske liten i forhold til de fleste meloner og kan dyrkes i en beholder.

Beskrivelse

Pepino meloner er attraktive frukt som kommer i forskjellige former. Meloner kan være lang, runde, ovale eller selv hjerte formet. De fleste varianter er seeded men noen kan være seedless. Anlegget er urteaktig til den forfaller, når stilkene slår woody. Pepino er Solanaceae slekten, medlem av søtvier familien. Disse inkluderer auberginer, tomater og poteter. Blomstene på pepino planter er svært lik potet blomster. Frukt er klar for innhøsting alt fra 30 til 80 dager etter pollinering og kanskje 2-6 inches lang, gul eller lilla-grønn med striper.

Beliggenhet

Pepino meloner kan dyrkes i sun eller delvis skygge, men den beste produksjonen vil skje i full sol. Pepinos trenger drenert godt jord med masse organisk materiale innlemmet. Jord pH bør være nøytral, alt fra 6,5 til 7.5. Pepino melon gjør ikke godt med konkurranse og Luke undertrykkelse er avgjørende. En god mulch vil forhindre konkurrerende vegetasjon. Pepino meloner tåler lys fryser, men det er best å plassere plantene i et lunt område for vedvarende kaldt snaps.

Krav

Pepino meloner er fylt med saft og krever store mengder vanning til frukten. Plantene er følsomme for vann stress og bør ikke få lov til å tørke ut. I produksjon dyrking dyrkes planter i furer beholde vann. Pepinos kan befruktes med tomat gjødsel i samme beløp og måte som denne fetter. Hvis du vil, men det krever ingen beskjæring skjemaet ny vekst under vanlige forhold, kan du trene pepino til et espalier.

Forplantning

Pepino meloner vokse enkelt fra frø forutsatt at du har en lang vekstsesongen. De begynner å blomstre fire eller fem måneder etter sår som betyr starter eller stiklinger er et bedre valg for de fleste områder av USA. Borekaks kan rot i mindre enn 14 dager. Pepino meloner er flerårige men produktivitet avtar i det andre året. Ta borekaks er en utmerket måte å forlenge harvest i år. Ta borekaks etter høsting når anlegget ikke er aktivt vokser.