Peony kosttilskudd

February 11

Peony kosttilskudd

Peoner er stor, slående planter i hagen og funksjonen blomstrer i nesten hver farge for regnbueørret mot dype grønne, skinnende løv. Plantene krever noen bestemte seg å vise både blomster og planter, og gjøre best med visse nivåer av ernæring.

Planting

Peoner trenger et fall planting slik at de har tid til å slå rot for vinteren. De gjør best i områder som får full sol, men vil vokse i lys. En av de viktigste aspektene av en plante nettstedet er plass; peoner vokser ikke godt med konkurranse fra andre anlegg eller tre.

Organiske kompost

Peoner trenger litt surt jordsmonn, og gjør godt med organisk supplerer både på plante og gjennom deres levetid. Plante dem i en blanding av raske-drenering jord og rike organiske kompost å gi dem god ernæring fra starten og garantere drenering rundt sine røtter.

Organisk Mulch

Peoner som fuktig jord, og gjøre det bra med organisk mulches som opprettholde fuktighet. Bruk furu bark, flis, døde blader eller sagmugg mulch planter, og slå mulch i jorden etter flere måneder til surt ernæring.

Gjødsel

Bruk lav-nitrogen gjødsel som 5-10-10 hver vår, å holde fra sjokkerende peoner med mye nitrogen. I tillegg bruke høyt kalium og fosfor nivåer for heie og vekst, og lave nitrogen nivåer for sunn blomstring.