Pennsylvania hjem restaurering tilskudd

March 14

Pennsylvania hjem restaurering tilskudd

En rekke stipend er tilgjengelige for Pennsylvania beboere som vil gjenopprette eller rehabilitere boliger som er vurdert å ha historisk verdi. Tilskudd er også tilgjengelig for lav inntekt eller annet vanskeligstilte enkeltpersoner som trenger å gjøre hjem forbedringer for å gjøre det trygt.

Historiske eiendommer reparasjon programmet

Historiske egenskaper reparere programmet er et program laget av bevaring Alliansens for Philadelphia å lav til moderat inntekt huseiere vedlikehold og reparasjon av sine eldre, historiske hjem. Formålet med disse tilskuddene er å betale for kvalitet restaureringer på historiske hus for å opprettholde historiske integritet.

Etter bevaring Alliansen, har city of Philadelphia tildelt mer enn en million dollar for å finansiere disse tilskudd. For å kvalifisere, må eiere leve i bygningen som de søker for stipend, møte et visst inntektsnivå og ha reparasjoner prosjektet godkjent av Philadelphia historiske kommisjonen.

Bevaring Alliansen nettstedet tilbyr også en rekke lenker til skatt rabatter og lån for hjem restaurering.

Bevaring AlliansenHistoriske eiendommer reparasjon programmet1616 walnut St., Suite 1620Philadelphia, PA 19103215-546-1146

Bygdeutvikling boliger reparasjon tilskudd

United States Department of Agriculture tilbyr $7500 reparasjon stipend for lav inntekt huseiere bruke å gjøre nødvendige reparasjoner og restaureringer til sine hjem. For å kvalifisere for tilskudd, som ikke har skal tilbakebetales, huseiere må være over 62 år gammel, bor i et landlig område og har en svært lav inntekt.

Lån er også tilgjengelig gjennom dette programmet for huseiere som ikke oppfyller gi kvalifikasjoner.

Kjernen samfunn bolig Program

Pennsylvania Department of Community og økonomisk utvikling er ansvarlig for tildeling penger i form av tilskudd og annen finansiering for kjernen Community bolig programmet. Stipendpengene tilgjengelig gjennom dette programmet kan brukes til å forbedre bolig situasjoner, reparere historiske bygninger, forbedre farlig forhold og renovere et hjem å bedre tilgangen for dem som lider av nedsatt funksjonsevne.

Mottakere må oppfylle visse vilkår, inkludert inntekt og matchende midler.

Kontaktinformasjon varierer etter region.