Peiser som henger på veggen

March 29

Peiser som henger på veggen

Elektrisk-drevne peiser som henger på veggen legge til både varmen og skjønnheten i et hjem eller kontor. De bruker fra 640 til 1500 watt strøm. Enhetene produsere ikke virkelige flammer, og er sikrere enn tre eller gass-brenning fireplaces fordi ingen drivstoff er involvert. Priser for vegg henger peiser varierer fra $380 til $1200 i November 2010.

Crystaline Wall Mount elektrisk peis

Håndholdt fjernkontroller brukes til å slå varmen på og av på den Crystaline Wall Mount elektrisk peis. Du kan også bruke fjernkontrollen til å justere høyden og temperaturen i flammer. Peisen bruker en standard 110-volts elektrisk uttak. Peisen er 39.25 inches høy og 28.16 inches bredt. Det kan være montert mot gulvet, eller så høyt som øyehøyde på veggen.

Ningbo Richen

Ningbo Richen hengende elektrisk peis kan utformes med logger eller farget småstein. Du kan kontrollere høyden på flammene med en fjernkontroll, og det er en 640-watts varme innstilling. Veggmontert peiser er litt over 36 inches bredt, 24 inches høy og 5.4 inches dyp. Velg peis med en sort eller sølv ramme. Ningbo Richen peiser har en innebygd veggfeste.

Mini Zen

ADDCO'S Mini Zen veggen peis veier 34 pounds. Det er 35 inches bredt og 16,5 inches høy. Elektrisk peis er utformet med en svart glass foran og en på/av LED bakgrunnslys. Flammene glød i blå, gul og rosa. Varmen kan du angi høy eller lav. Monteringsbrakettene og gjennomsiktige steiner har peisen. En 6 fot snor ved siden av peisen kan du koble enheten til et strømuttak. Mini Zen veggen peisen leveres med ett års garanti.