Peeling problemer i malte møbler

January 18

Peeling problemer i malte møbler

Maleri din gjeldende møbler kan gi rom et helt nytt utseende med svært lite kostnader. Maleri er lett tilgjengelig, lett å gjøre og skaper en stor effekt med en liten mengde innsats. Produsenter tilbyr en rekke moderne farger for et bredt utvalg av rom effekter. Når malte møbler starter peeling, men er det tid til å se på årsaker og løsninger for disse problemene og hvordan de kan unngås.

Maling Incompatibilty

Peeling ofte oppstår når vannbasert maling brukes på møbler som tidligere ble malt med oljebasert maling. De to typene maling er ikke kjemisk kompatible og holder seg ikke sammen riktig. Denne inkompatibiliteten forårsaker lagene i områder. Dette peeling kan bli verre som tiden går. Den beste måten å unngå problemer med maling uforlikelighet er første Paint møbler med en god kvalitet primer. La det tørke helt før den ønskede fargen topcoat.

Maling kvalitet

Kvaliteten på malingen du bruker på møbler kan også påvirke evnen til å holde seg til overflaten. Billige kvalitetsmaling inneholder mindre av disse kjemiske bindemidler som holder maling møbler. De høyere kostnadene ved god maling lønner seg i sin økt tilslutning og færre strøk kreves for tilstrekkelig dekning. Spre maling for tynt eller for tett kan også forårsake peeling.

Uriktig forbehandling

Ikke å utarbeide overflaten akseptere maling er en av viktigste svikt maling ferdig. Peeling eller sprukket maling bør fjernes med sandpapir, skraper eller stripping kjemikalier. Du bør fjerne alle skitt fra overflaten med mild såpe og vann. En god primer gir møbler en stabil base for den nye malingen. Primer eliminerer problemer med ulike typer maling komposisjon og nøytraliserer overflaten forurensning på veden overflaten.

Alder

Uansett hva slags maling du bruker, vil det svekkes over tid. Normal slitasje, eksponering for innendørs varme og fuktighet, så vel som vanlig rensing vil bryte ned belegget litt etter litt til filmen som komponerer maling belegg bryter ned i små områder, forårsaker peeling. For mange lag med maling lagt oppå hverandre kan også forårsake maling peeling problemer.

Fuktighet

Lakkfarger som utsettes for fuktighet på en jevnlig basis opplevelse hevelse og krymping som kan forårsake malte overflater å skrelle og sprekk. For å bevare treverk, prøv å holde indoor temperatur stabil. Hvis fuktighet er et problem i ditt område av landet, kjøre en avfukteren for å holde luftfuktighet lav. Veldig tørre forhold kan også forårsake maling belegg Peel. Hvis hjemmet er veldig tørr, kjøre en luftfukter hvis du vil legge til mer fuktighet i luften.