Patron Filter problemer

August 8

Patron Filter problemer

Når du planlegger hagen bassenget du må kontrollere at tror du alt gjennom, fordi når bassenget er bygget det vil være det for så lenge du er. Ikke bare vil du må bestemme størrelsen og formet av nye bassenget, men du må bestemme om hvilken type filter for å kjøpe for å holde vannet rent.

Typer filtre

Det finnes tre typer filtre brukes til rent vann i bassengene: sand, kiselgur (DE) og kassett. Sand filtre i størrelsesorden 20 til 40 mikron, DE en til tre mikron og patron 10 til 20 mikrometer. Men å se på nivået av filtrations et filter forteller bare en liten del av historien.

Hvordan virker de?

Enkelt sagt, sand filtre rengjøres ved å slå en ventil og backwashing skitt og rusk. DE filtre rengjøres på samme måte, men DE media sengen må etterfylles etter behov. Kassetten filtre må demonteres og rengjøres for hånd, en tidkrevende og rotete jobb.

Åpne filterhuset

Når vanntrykk innenfor filteret når et visst antall vet du det er på tide å rengjøre filteret. Tatt fra hverandre med en patron filter pumpen må være slått av og boliger filter. Produsenter vil pool eieren å tro at verktøy ikke er nødvendig å fjerne en "knepp" montering, men etter tid kalsiumbelegg vanligvis gjør oppgaven vanskelig med bruk av en liten vri og noen ganger en skrutrekker som en snuse verktøyet. Vær forberedt på en flom av vann så snart forseglingen er brutt som alle vann lagret i filteret vil utøse.

Rengjøring og filtre

Når du har filteret vil bolig fra hverandre du se fem eller seks rørformede papir kassetten står loddrett. Skitt og rusk vil søppel utsiden av disse filtrene, alt fra hår og klumper av smuss til blader og fuglefjær. Hver rør har trukket fra huset og spyles ut. En høytrykksvasker kommer i hendig for denne jobben, men hvis du bruker en hageslange eller en høytrykksvasker, alle rusk må gå et sted. At et sted er vanligvis over plenen, som har raket og kastet i søpla.

Kostnader

Kostnadene for å erstatte et komplett sett med kassetten filtre kan kjøre så høyt som $200, et forslag som hindrer mange fra å holde en ekstra sett soaking og klar til å installere. Riktignok patroner ren til det laveste nivået av filtrering, men noen en ettermiddag tilbragt våt og skitne rengjøring disse rørene bare er ikke verdt innsatsen. Mange vil heller bruke fem tørr minuttene rensning en sandfilter ved å bare reversere en ventil.