Patio trinn ideer

December 31

Patio trinn ideer

Ta din patio skritt til neste nivå med noen fargerike blomstrer og magisk lys. Om trinnene er stor eller liten, legge til dekorative elementer underveis for å sprite opp plass og opprette et innbydende område å nyte. Bruk en overlappende jordstykke for å opprette utkikkspost med en rekke trapper.

Skrå trinn

Bruk en anlagt skråningen eller banken til Nestlé et sett med terrasse. Patio trinnene ligger langs en gjennomgripende bank oppretter et provisorisk observasjon poeng å se hage. De er ideelle for hvile på mellom trekke ugress som du jobber deg opp skråningen. Skrå trinn også kontrast med lyse og fargerike bladverket av en hage, lage en visuelt stimulerende plass. Langs trinn, plante bakken dekker som sedum og timian. Mens du går forbi, gjennomsyre duftende planter rommet med sine søte duften.

Beholder trinn

Legge til fargerike potter fylt med planter langs patio trinn. Beholdere innbringe tekstur til vanlig patio fremgangsmåten og ser deilig ligger på hvert andre steg. Fyll containere med stauder som kommer tilbake fyldigere og sterkere hvert år. Dette sikrer en langvarig og kraftig beholder hage og sikre farge til punktene patio. Beholdere er ideelle fordi de er billigere enn landskapsarbeid rundt trinnene og kan skiftes ut grunnet sesongmessig for en frisk ny tegning. For å skape balanse, kan du vurdere å bruke samme farge container, som terracotta, men i forskjellige høyder og bredder.

Godt opplyste trinn

Lys opp terrassen trinnene med solenergi lys. Trukket i løpet av dagen av solen, er solar lights en billig måte å få inn lys uten å måtte ansette en elektriker. De krever ikke ledninger og langvarig og værbestandige. Innsatsen solar lysene på hver side av punktene patio eller nestle dem i en patio beholder. Skyggelagt og mørke patio hva, bruk to solar lys per trinn. Om natten, se solenergi lys glød og glimt å lyse opp området.