Patio installasjonsinstruksjoner

March 29

Patio installasjonsinstruksjoner

Installere murstein uteplass vil legge et annet sted i ditt hjem for samlinger og avslapning. Dette prosjektet kan involvere hele familien. Du kan sette en helg eller gjøre det i løpet av en uke. Pass på å samle alle materialer på forhånd. Gjør din egen murstein uteplass krever tålmodighet og mye hardt arbeid. Sluttresultatet vil være vel verdt det.

Instruksjoner

Forberede plasseringen

•Decide på stedet for murstein uteplass. For å legge murstein på sand riktig, bør området du velger en nivå og flatt. Finn innretninger under gulvet før grave ved å bestille en "verktøy finne." Du kan ringe 811 å ha noen finne din verktøy for deg. De vil bli merket med spraymaling eller flagg.

•Measure området kvadrat opptakene. Du må målinger når du kjøper murstein. Du trenger ca 460 murstein per 100 kvadrat fot.

•Rope av plasseringen ved å plassere bakken stakes i hvert hjørne og knytte streng fra hver innsats. Fjern alle gress og ugress i strengene ved å grave med en spade eller bruk en gress-killer. Grave området minst fem inches dypere enn tykkelsen av murstein du har valgt.

•Fyll compactible grus forsterkningslag på terrassen sted, jevne det til et nivå lag fire inches dyp. Pakke av forsterkningslag med en tamping maskin for å ha en fast og flat overflate.

•Plasser landskapet tømmer for kantlinje rundt den utgravde området bruker streng og innsats for en guide. Landskapsarbeid kantlinjer brukes som forsterkninger for å hindre murstein skifter over tid. Hvert hjørne, bore tømmeret og kjøre rebar pinner i bakken å feste tømmeret på plass. Din lokale oppussing butikken kan kutte landskapet tømmeret ifølge målinger.

•Dekk forsterkningslag med svart landskapsarbeid stoff for å hindre at ugress vokse gjennom din murstein uteplass. Sted tre inches av sand over stoff, jevne det ut som du går med en hage rake. Vann sand og pakke den med en hånd-sabotasje.

Legging murstein

•Lay murstein i sanden, i et av hjørnene, forsiktig trykke hver murstein med en hammer som du går langs. Bruk dybde første murstein som en guide for å plassere gjenværende murstein.

•Periodically Kontroller at klossene er nivå. Hvis en av murstein eller høyere enn de andre, kan du ta den ut. Sted mer sand under hvis det er for lavt, eller fjerne sand hvis murstein er for høy.

•Spread et en tomme lag av sand over ferdig murstein terrassen. Feie sand i leddene. Vann terrassen grundig å avgjøre sanden mellom mursteinene. La den tørke og gjenta til sprekker er full. Feie murstein terrassen en gang. Vente 24 til 48 timer før gå på terrassen eller plassere objekter på den.

Tips og advarsler

  • Husk å bruke en godt drenert området for murstein uteplass.