Patio-hage ideer

October 23

Patio-hage ideer

Som trenden å utendørs levende vokser, så gjør terrassen hagen. Åpne noen magasinet, og det vil inneholde en uteplass sted. Du kan gjøre så mye med en uteplass at det er bare begrenset av fantasien og noen ganger budsjettet, som noen hage kan bli ganske dyrt. Du kan få sparsommelig og utvide hagen din ved hjelp av containere du har rundt huset og dekorere dem. En annen måte å spare penger er å bruke stiklinger av venner og familie planter.

Container hagearbeid

Hvis du har begrenset plass til å arbeide med på terrassen, er den beste måten å gi alle planter du vil skal plasseres i containere. Du kan vokse alt fra blomster til dverg sitrustrær og bartrær i containere. Ordne din beholdere i en ubrukt hjørne av terrassen lar deg fem eller seks ulike planter i individuelle beholdere eller et par større beholder hager. Bruke små bord for å plassere beholdere på ikke bare bringer farge og duft til terrassen, men gir deg et sted å sette drikke glass ned. En annen plassbesparende idé for en liten uteplass er å bygge en arbor. Du kan ha klatrere og henge planter fra det, reservere alle gulvplass for møbler. Hyllene kan også knyttes til mindre beholdere.

Hevet senger

Mange bygge hevet senger i deres terrasser, ved hjelp av et materiale som samsvarer med terrassen, som murstein eller stein. Disse hevet senger kan bygges hele veien rundt terrassen og en hele hagen plantet i dem. Bruke høyere planter i midten og mindre planter på hver side, kan de være en fryd å se fra terrassen eller hagen. For de med mye rom, kan beholder plantene brukes utenfor sengene ytterligere kle terrassen.

Grønnsaker og urtehager

Terrasser er fantastiske steder å ha grønnsaker og urter. Enten i opp senger eller beholdere; grønnsaker og urter gjør vakre planter å se på og gjøre utmerket tillegg til måltider. Du kan bruke en piknik bord benk for containere og fat opprette en hjørne hage på terrassen. Når grønnsaker høstes, utvidet plante noen faller blomster og planter i beholdere til vekstsesongen.

Formell uteplass hager

Du kan planlegge en mer formell uteplass for underholdende gjester eller et utendørs fristed for deg selv. Mange formelle hager bruke mye plass i hagen rundt terrassen og inkluderer skulpturer og vann funksjoner. Disse uteplass hager omgir hevet senger, gjennomgripende planter ned trapper og treet og busk planting i bakken rundt terrassen. Mange har temaer, med mange planter i samme familie for å dekorere hagen. Bonsai og bambus er en av de mer populære uteplass hagene i dag, men er også tidkrevende.

Frodige uteplass hager

Ultimate terrassen hagen er for Gartner med mye tid eller som kan leie en gartner. Bruke hundrevis av bakken plantet og beholder plantene, tett sammen kan være fantastisk å se på. Du må imidlertid huske at hver plante har sin egen spesielle behov og hvis ikke ivaretatt på daglig basis, denne hagen kan slå inn i en jungel. Plantene må grupperes til deres vanning og jord behov. Noen må være beskjæres, mens andre trenger knopper klemt. Jord kan noen ganger trenger å endres og gjødsel krav vil være forskjellig for mange. Vakker som det kan være, det krever arbeid. For Gartner med tid men kan dette være det mest givende prosjektet som de gjør. Det er tilbaketrekningen av alle øvelser skikkelig utført. Duften alene tar deg unna. Legg i litt vann funksjoner, og det kan ikke bli bedre.