Patio & gjerde Screen materiale

June 24

Patio & gjerde Screen materiale

Personvern er ofte vanskelig å komme med i utendørs områder, spesielt hvor befolkningstetthet er høyt. Selv der det er god plass, kan nabokommunene egenskaper ha eyesores som du bare ikke ønsker å se på. Dette er hvor screening materialer tiltre lek. Du kan få personvernet du begjærer, eller stygge ting forsvinner ved å legge disse patio strukturen eller et gjerde.

Funksjonen

Holde ting ut, eller holde dem, samtidig gir en visning er hovedfunksjonene for alle skjermer. Terrassen og gjerde skjermer er vanligvis fokusert på opprettholdelse av personvern eller skjule uønskede utsikt utover egenskapen. Du kan kreve en patio-skjermen for å gi optimal uforstyrrethet, mens et gjerde skjermen bare minimal personvern. Når du ikke vil se noe på den andre siden av gjerdet, så trenger du en solid gjerde, ikke en skjerm. På terrasser hjelper det levende miljøet har fortsatt noen luftstrøm og lyset filtrering gjennom skjermen.

Funksjoner

Vurdere holdbarhet og egnethet som hovedtrekkene i screening materialer. Slitesterke materialer vil vare lenge og ideelt krever lite vedlikehold. En passende passer plass til å bli vist uten å legge for mye vekt eller krever mer Bygg enn minimal nødvendig. Disse to funksjonene må være varmebehandlet kostnadene.

Typer

Terrassen og gjerde skjermer er bare begrenset av fantasien og betyr. Det er noen materialer som er designet for å være skjermer, som tre eller vinyl gitter eller kjetting lenke gjerde uforstyrrethet slats. Tømmer er mye brukt for screening i både gjerder og terrasser. Dens dimensjonale konsistens gjør det et godt valg for repeterende mønstrene som en rad med oppreist 2 x 4s linjeavstand bare en tomme eller to fra hverandre. Tynne rør linjeavstand litt fra hverandre i en horisontal eller vertikal mønsteret skaper en kordfløyel skjerm. Bruke berget materialer holder dem ut av deponier. Dette kan være stykker av trelast igjen fra andre prosjekter eller materialer lagres når demontering andre strukturer.

Størrelse

Skjermene kan omfatte en hele terrassen eller gjerde overflaten, eller være begrenset til bare ett område. Deres høyde er begrenset av søyler som støtter dem, men de kan fortsatt strekker over dem hvis de er laget av stive materiale som trelast. Jo større de får mer de koster i tid, penger eller begge. Den optimale størrelsen for en skjerm er en som møter dine behov og ikke mer. Så kan du skjermen bare en side av din gårdsplass, eller bare så mange foten av gjerdet.

Tidsramme

Lette materialer som gitter Installer raskt og enkelt og krever ikke betydelig konstruksjon. Det tar lenger tid å bygge en skjerm som det blir mer komplekse, eller når du blande forskjellige typer materialer.