Patio gardin ideer

July 2

Patio gardin ideer

Patio gardiner legge ekstra personvern til hagen din. Stoff paneler er vanligvis brukt med en terrasse som har et tak eller overhand fordi gardinene er festet til undersiden av taket. Når du vil mer privatliv eller beskyttelse mot feil, Lukk gardinene. Gardinene til å gi mer lys inn i rommet. Patio gardin ideer krever lite penger, som lar deg erstatte gardinene en gang et år eller mer ofte hvis solen bleaches stoffet.

Gjøre Vintage gardiner

Vintage stoff er kostbar, men sparsommelighet butikker og verftet salg tilbyr billigere stykker med stoff. Gamle putevar, bandanas, lommetørklær og selv forklær finnes til rimelige priser. Når du har din stoff, Ordne bitene i forskjellige paneler. Paneler nok å fullt sirkel terrassen. Installere metall kroker rundt bunnen av taket, og bruke kroker med gardinstenger. Sy biter av stoff sammen for å lage paneler, og Plasser en gardin stang på toppen av hvert panel. Pakk slutten av stoffet rundt stangen, og sy skulderputer å danne en lomme. Henge gardinene rundt terrassen. Knytte et stoff rester eller rester rundt gardinene for å holde gardinene lukket.

Henge myggnetting

Myggnetting er en vevd, sløret materiale. Stoffet har en lys og åpen stemning som lar solen og lys skinne gjennom samtidig feil. Myggnetting kommer i nøytrale farger, for eksempel rød, lys brun og hvit. Fargene fungerer med nesten alle typer designstil, inkludert shabby chic og mer moderne dekorere stiler. Knytt kroker i hvert hjørne av taket og henge materialet fra kroker. Samle myggnetting og drapere den over på neste kroken. Når du vil personvern, kan du trekke nettingen.

Bruk gamle ark

En rask og rimelig idé for patio gardiner er å bruke gamle arkene du allerede eier. Når arkene er trukket tilbake i løpet av dagen, kan du bruke farget ark. Arkene er bare åpen i løpet av natten, og mangel på lys skjuler flekker. Knytt gardinstenger til kanten av taket ditt og henge gardiner fra stenger. Pakk slutten av teppet rundt stangen, og sikre det på plass med sikkerhetsnåler. Når du er klar til å endre utseendet på terrassen, fjerne sikkerhetsnåler og erstatte arkene med nye biter av stoff.