Patio fruktbærende trær

October 7

Patio fruktbærende trær

Ingenting smaker like fantastisk som frukt fra din egen treet, men mange homewoners har ikke tid eller plass til store frukttrær. En patio fruktbærende treet er et alternativ. Ikke bare er disse patio trærne liten nok til å vokse i en container på terrassen eller dekk, men de bære ikke så mye frukt som en full-størrelse treet. For mye frukt kan overvelde mange. Fordi trærne er i containere, kan du flytte dem inne om vinteren, gjør det mulig å vokse trær som ikke kan trives utendørs året rundt i området.

Kolonne epletreet

Nå bare 7 til 9 fot høy og 2 fot bred, kan kolonne epletrær dekorere din gårdsplass. De krever full sol og godt drenert fuktig jord. Du trenger to kolonne epletrær så de kan kryss-pollinate og produsere frukt. Disse trærne trives i US Department of Agriculture sonene 4 til 9, og ofte bærer frukt første år etter planting.

Dverg Pear Tree

Dverg patio pæretreet vokser 6 til 10 fot høy og 4 fot bred. Disse trærne bære frukt i sitt andre år, og trives i sonene 4 til 8. To pære trær er nødvendig for dem å kryss-pollinate og bære frukt. Dverg pære trær krever full sol og fuktig, men godt drenert jord. Velduftende blomster dekker treet om våren. I slutten av sommeren eller høsten, plukke frukt før sin moden. Hvis venstre for å modne på treet, mister pærer sin sødme.

Dverg oransje treet

Skinnende, mørk grønn, eviggrønne blader, duftende, voksaktig, hvite blomster og deilig frukt er noen av grunnene til å vokse en dverg oransje treet. Appelsintrær trenger full Søn å vokse. Ikke over vann. De liker ikke langvarig fuktighet. Dverg appelsiner trær blomstrer om våren og produsere sin frukt hele vinteren. De er hardføre fra sonen 8 til 10. Hvis du bor i et kaldt klima, bringe seg innenfor vinteren. Når trærne er innendørs, er høy luftfuktighet et must. Dis daglig. Disse trærne vokse fra 2 til 3 fot høy og spredt som 3 fot bred. Dette treet skal self-pollinate hvis venstre utendørs. Hvis innendørs, vil du måtte pollinate for hånd.

Dverg bananer

Økende 2 til 5 fot høy, dverg banan trær legge et snev av tropene til terrassen. Banan trær er hardføre i soner 8 til 11, og vil ikke tolerere frost. Hvis du bor i et kaldere klima, bringe dem inne i vinter. Glanset 3-fots bladene lage en attraktiv houseplant. Dverg banan trær ta tre til fem år å produsere nesten full størrelse frukt. Må de seks til 10 timer med sol hver dag. Når de er inne, plassere treet ved et vindu mot sør. Cut anlegget nesten til bakken etter høsting. Banan planter dø av etter produsere frukt, men produserer suckers som neste høst vil vokse.