Patio døren erstatning alternativer

June 21

Patio døren erstatning alternativer

Når det gjelder patio døren erstatning alternativer finnes det en rekke stiler å velge mellom, inkludert franske dører, gli tre dører, hengslet patiodører eller døren og sidelys. Erstatte en utdatert patio døren kan plassen mer behagelig på grunn av økt isolering av nyere dører. Det bør også gjøre en forskjell i din strømregning fordi eldre døren var ofte betraktet som en svak kobling i en bygning konvolutt.

Franske dører

Franske dører er populær erstatning alternativer for patiodører. Hvis du ønsker for å sette en elegant arkitektoniske særpreg, vil dette valget umiddelbart oppgradere atmosfæren i et rom. Vær oppmerksom på at du må klarering for å åpne dører, som setter grenser på boareal og møbler plassering. De doble dørene åpne i midten, er energieffektive og kan være malt eller beiset for å blande med noen innredning. Franske dører kommer vanligvis ikke med skjermer. Dette bør vurderes hvis du liker å ha døren åpen for frisk luft bevegelse i sommermånedene, kan dette være et problem.

Tre patiodører

Tre patiodører er et flott alternativ hvis du ønsker å holde skyvedøren, men oppgradere utseendet, låse mekanismen og energieffektivitet for eksisterende patio døren. Vanligvis er det to dørs stiler, en fast dør og en bevegelig dør. Noen stiler kommer med to center dører med fast paneler på hver ende. Men kreve disse portene vanligvis en større åpning. Forbedre utseendet på tre patiodører med ulike typer glass og rister.

Hengslet patiodører

Akkurat som navnet indikerer, hengslet patiodører åpne fra side av rammen der de er festet. Dørene er tilgjengelig som i-swing eller swing ut stiler og kan kjøpes i single og flere alternativer for døren. Dørene tillate naturlig lys, og tillater deg å opprettholde utvidet utendørs utsikt over bakgården. Som andre dører, hengslet patiodører er svært energieffektive og har et bedre låsesystem. Mange installere Hekkplatene, som gir enda mer naturlig lys å trenge gjennom rommet.

Døren og utvidelse

En annen metode du kan tenke er å installere en center dør med to utvidelse i hver ende av døren. Utseendet er en ofte sett på mange hjem foran inngangene. Dette alternativet gir deg en rekke stiler og farger du kan bruke til å erstatte en foreldet patio døren. Center døren åpnes på innsiden. Panelene, som er faste, er tilgjengelige i en rekke kunst glass som dekorative gitre.