Patio designideer

July 28

Patio designideer

En patio kan brukes til mange formål, så før du velger en patio design, bestemmer hvordan du oftest bruker patio. Opprette en uteplass som passer ikke bare ditt budsjett og stil, men din livsstil vil også sikre at patio er en ofte brukt plass, og at pengene har blitt klokt brukt.

Hageterrassen

En hageterrassen er for den som ønsker å flykte til naturen. Det er ofte bygget fra huset, men kan knyttes til det med en gangvei. Et viktig aspekt av ditt patio design er at det passer ditt hjem interiør og flyter sømløst med utendørs. For eksempel, koble den til ditt hjem interiør med en møbler stil og stoff farger som ligner på hva du har i ditt hjem. Hvis patio ikke er skyggelagt, kan du minimere direkte sollys med en paraply eller pergola, som også bidrar definere terrasseområdet. En pergola gir også et sted å henge elementer, for eksempel planter eller lanterner, å accessorize din plass. Legg landskapsarbeid som ønsket å skape en fredelig uteplass atmosfære.

Terrasse med utendørs kjøkken

Hvis du ofte underholde utenfor og liker å bruke grill, vil installere et utendørs kjøkken gjøre utendørs spise mye lettere. Å skape et utendørs kjøkken kan virke overveldende, men det er et prosjekt du kan legge til overtid, og en som kan være så enkelt eller så omfattende som du ønsker. Grunnlaget for et utendørs kjøkken er grillen. En innebygd grill med forberedelse plass, lagring og sitteplasser, kan koste rundt $3000 avhengig av grillen og materialer. Oppretter forberedelse plass og en teller som mennesker kan spise eller snakke med mat gir mer matlaging utendørs, dermed kutte ned antall turer mellom terrassen og innendørs kjøkkenet. Kjøkkensjefen vil kunne engasjere familie eller venner i stedet for å bli tilbaketrukket i eller på en isolert grill. Du kan gjøre din utendørs kjøkken mer forseggjort ved å installere slike apparater som vask, kjøleskap, oppvarming skuff og oppvaskmaskin hvis budsjettet tillater.

Stuen terrassen

I varme, tørre klima er det vanlig for en uteplass å bli behandlet som en forlengelse av innendørs plass. Slike patio er ofte satt opp som en ekstra boareal, noe som gjør det til en utendørs stue. Du kan kjøpe en utendørs teppe for å definere området, samt en utendørs sofa, stoler og bord. Bygge en utendørs peis for å skape en koselig stemning, og selv legge til en utendørs TV for underholdning. Hvis patio kan du kan opprette et utendørs spiseområde, dele plassen med en skjerm eller planter.