Patio Cover typer

May 12

Patio Cover typer

En enkel betong uteplass på bakdøren legge ikke mye pizazz hjem. Bygging en patio cover kan forskjønne garden, gi beskyttelse mot elementene og legge verdien til hjemmet ditt.

Pergola

En pergola er en patio deksel lagd av tre, med en åpen takkonstruksjon. Det gir litt skygge uten sperring ut solen helt.

Trekkes tilbake markise

Ett trekkes tilbake markise, laget av stoff, ruller gutter strukturer når den ikke er i bruk og er lett cranked ut eller elektronisk utfoldet når skyggen er nødvendig.

Tre

Dekker tre patio er lik å legge til et rom i hjemmet ditt, spesielt hvis du velger å legge terrassen fullt med skjermer eller med windows. Tre dekker legge et tak over terrassen som strekker seg fra siden av huset med støtte av innlegg. Helvetesild eller taktekking materialer legge ekstra beskyttelse.

Metal

Krever mindre vedlikehold enn en tre patio cover, er metall dekker også fast inventar. De har vanligvis et beskyttende belegg for å hindre rust. De er mer utsatt for skade fra stormer og kraftig vind.

Paraplyer

En patio umbrella tilbyr delvis skygge i bare en del av terrasseområdet og rimeligere enn andre alternativer. Vanligvis paraply er en del av en patio tabell og trekkes, selv om utkragete parasoller er også tilgjengelig.