Paslode Nail Gun feilsøking

May 20

Paslode Nail Gun feilsøking

Alle som har forsøkt et hjem remodeling prosjektet vet hva en tidsbesparer en spikerpistol kan være. Hamret spiker kan være kjedelig, men en spikerpistol kan gjøre prosessen kjører jevnt og raskt. Paslode er en av de ledende produsentene av spiker pistoler og en pålitelig kjøp for alle. Som enhver maskin, men disse våpen er ikke perfekt, og en feil spikerpistol kan gjøre du vil gå tilbake til god gammeldags hammer. Men noen feilsøkingstips kanskje har du bli kvitt som hammer permanent.

Lufttrykk

Kontroller at du har riktig mengde lufttrykket kommer inn i pistolen. De fleste Paslode spikeren våpen er luften drevet og mengden av lufttrykket avgjør styrken som negler trenge tre.

Hvis neglene ikke skal dypt nok i tre, øke lufttrykket. Paslode selskapet forsiktighetsregler aldri å øke trykket til mer enn 120 psi, som pistolen ikke er vurdert for mer.

Hvis neglene kommer for dypt i tre, redusere lufttrykket. Justere lufttrykket er en enkel aktivitet som burde fikse de vanligste problemene.

Kontakten Element

Sjekk din kontakten element å sikre at pistolen ikke er for tett eller for langt fra treet. Hvis du har tilpasset lufttrykket og neglene går fortsatt ikke tre på dybden liker du, dobbeltsjekke kontakt elementet. Dette elementet er i hovedsak en guide for negler som bestemmer hvor langt i tre neglene bør gå.

Lengre Hvis neglene kommer for dypt og redusere lengden Hvis neglene ikke går i langt nok.

Hopper over negler

Kontroller at du bruker riktig negler hvis pistolen synes å være overshopping, betyr ingen spiker drives fra tid til annen. Bruke bare negler rangerte Paslodes spesifikasjoner og at de er ordentlig lastet inn i magasinet.

Sjekk din magasin å sørge for at det er fôring riktig. Magasinet lysbildet skal bevege seg fritt og må være klare skitt og rusk som kan forhindre det fungerer. Det er lurt å rengjøre pistolen magazine regelmessig for å sikre riktig funksjon.

Til slutt, Paslode anbefaler øke luftstrømmen til pistolen slik pistolen ikke hoppe eller stammer.

Luftlekkasjer

Hvis du oppdager luft lekker fra hetten, stram cap skruene. Lekker luft kan forårsake geværet å miste lufttrykk og føre til hopper og syltetøy. Hvis du har strammet skruene og hetten er fremdeles lekker, kan du prøve å bryte noen Teflon tape rundt trådene opprette en ordentlig tetning.

Periodisk Sjekk også luft slange for hull eller lekkasjer. Hvis du finner en lekkasje kan du prøve å oppdatere den med tape, selv om det er best å bare erstatte den.

Kontakt Paslode

Hvis ingen av de ovennevnte tipsene hjelper, er det på tide å kontakte Paslode direkte. Du kan ringe Paslode på 800-222-6990 eller gå til paslode.custhelp.com. Kontroller at du har modellnummeret til dine spikerpistol hendig når du ringer.