Parafin varmeapparatet drivstoff krav

April 13

Parafin ovner er enheter for supplerende rommet oppvarming i hjemmet. De brenne parafin med åpen flamme opprette strålende varme som kan øke temperaturen i et rom. Men det er tilknyttet risiko involvert med å bruke parafin varmere, og mange av farene ved disse ovner er knyttet til meget brannfarlig drivstoff for å gjøre dem arbeide. Etter drivstoff krav til brevet vil bidra til å redusere sjansen for at bruker denne typen varme enhet vil resultere i brann og eksplosjoner.

Drivstoff Type

Parafin varmeovner er utformet med en bestemt type drivstoff. Ifølge Consumer Product Safety Commission nettstedet, skal parafin varmeovner brenne bare "1-K" klasse parafin. Dette drivstoff er klart versjonen av parafin. Hvis din parafin har en amber farge eller er misfarget på annen måte, ikke bruk den. Kjøpe kun sertifiserte 1-K parafin fra anerkjente forhandler. Riktig klasse parafin har ikke lagt løsemidler eller andre drivstoff tilsetningsstoffer som kan føre flareups eller eksplosjoner når den brukes med en ovn.

Drivstoff beholdere

Holde drivstoffet for din parafin varmtvannsberederen i en bestemt beholder som er tydelig merket. Bruk en beholder som er nye eller har blitt brukt bare for parafin tidligere. Parafin må aldri plasseres i en beholder som tidligere hatt bensin. Selv en liten blanding av bensin kan forårsake farlige forhold med din Varmeapparat.

Pumpe drivstoff

Når du kjøper Parafin for din ovner husker at denne brennbar væske skal håndteres og transporteres på en bestemt måte. Kontroller først at du ta riktige munnstykket fra en pumpe. Bensin og parafin pumper se det samme og er noen ganger plassert på ulike øyer på en fueling stasjon. Hvis de ikke er, må du slå på bare 1-K parafin dispenser. For å unngå statisk elektrisitet forårsaker drivstoff å tenne, plass beholderen på bakken; ikke sette den på toppen av bilen eller holde den i hånden mens drivstoff.

Bensinstasjoner sikkerhet

Helle parafin i din ovn er en prosess som må fullføres trygt også. Aldri etterfylle ovnen når den er slått. Husk at varmen som genereres av åpen flamme lett kunne antennes parafin som det er skjenket, noe som resulterer i en alvorlig brann eller eksplosjon. Det er også viktig at ovnen til avkjøles helt før bensinstasjoner. Flytt alltid varmeren utendørs å etterfylle drivstoff det. Vent til den avkjøles før du prøver å plukke den opp for å unngå overflaten brannskader. Parafin også utvides når oppvarmet, så aldri toppen av drivstoff ved å fylle over hele merket å tillate ekspansjon.