Papir organisasjon ideer

July 29

Papir organisasjon ideer

Enten det er-relaterte filer, regninger og mottak eller barnets dyrebare kunstverk, synes papir å ha en måte å multiplisere raskt. Mens det kan være nesten umulig å avslutte eller aften hindre alle papiret som kommer over pulten eller gjennom inngangsdøren din, kan lære å organisere det hjelpe deg styre den.

Gå digitalt

En måte å organisere papir er å minimere beløpet du faktisk holde. Bruke en computer skanner å avsøke og laste opp alle typer papir, fra skatteskjemaer din førstefødte barnehage rapporten kortet. Du kan lagre filene på en disk, på en server eller et sikkert webområde som tilbyr online fillagring. For spesielt viktige eller sensitive skjemaer og dokumenter er det lurt å lagre dem på to steder som et sett med CDer Stash diskene i en brannsikker eller trygt å beskytte viktig og sentimental papirer.

Håndtere det umiddelbart

Du vil kunne få et bedre håndtaket på organisere papirer hvis du kjempe mot dem så snart de lander på skrivebordet, i postboksen eller på kjøkkenbordet. Når papirbunken vokser, er det mer sannsynlig å føle overveldet og kan ikke få tak på ting. Alt som ikke er helt nødvendig bør gå rett inn i papirkurven eller papirkurven - Tenk søppelpost eller utskrifter av notater du allerede mottatt i e-form. Hvis du får et papir som noen andre burde pleier, delegere det umiddelbart. For varene som skal være innlevert, skjære ut 10 minutter hver dag for innlevering.

Sende den Off-site

Hvis du har papirer som du vet du må lagre, men du bare ikke har et godt sted å holde dem alle, kan du vurdere leie lagring off-site. Det er mange fortegnelse lagringen tjenestene som vil komme til hjemmet eller kontoret og plukke opp eske filer og dokumenter. Se etter en lagringstjeneste som er kompatibel med personvern og sikkerhetsregler, spesielt hvis bedriften din krever. Arkiv lagringen tjenestene kan vanligvis trekke og levere filene du raskt bør du kreve dem.