Papir håndkle bruker

October 17

Papir håndkle bruker

Tørkepapir, slik vi kjenner det, har eksistert siden 1879, men det fortsatt ikke felles kunnskap at etableringen var en feil. Tørkepapir resulterte fra en gruppe med toalettpapir ble produsert for tett for det tiltenkte formålet. Lærer ga produsenten ideen om perforating papiret i lite håndkle størrelser bruke i stedet for toalettpapir runny nese. I dag, tenker vi på tørkepapir som et instrument for rengjøring søl, Vinduer og apparater. Mange mennesker, men har funnet ulike oppfinnsomme bruker dette allsidige produktet.

Teste frø

Hvis du er usikker på om frø igjen fra fjorårets planting sesongen vil spire, kan papirhåndklær hjelpe deg teste dem. Fukt et papirhåndkle, plassere noen av frø på toppen av det, og Plasser en fuktig papirhåndkle på toppen. Holde håndklær fuktig og på et varmt sted i to uker, så sjekk for å se hvis noen spirer har kommet. Hvis de har, bør så resten av frø fra at batch være god å plante.

Fjerne Crayon og voks

Papirhåndklær kan hjelpe deg å fjerne stift merkene fra en tavle. Plasserer et papirhåndkle over stift merke, plasserer et varmt jern på håndkleet og trykker ned. Varmen fra jern vil smelte stift merket og papirhåndkle vil deretter absorbere det. Ansette denne samme metoden å fjerne sølt voks. Hvis mulig, sette elementet mellom to papirhåndklær.

Absorbere oljen

Hvis du olje over din symaskin, kan det føre en fet flekken på din stoff. Etter oljebehandlinger maskinen og før du bruker den til å sy stoff, sy fire eller fem rader på et papirhåndkle å absorbere oljen

Beskytte panner og urter

Et papirhåndkle kan forhindre at fuktighet ødelegger din panner. Plass et papirhåndkle mellom støpejern skillets eller panner før du setter dem bort. Tørkepapir vil holde fuktighet fra rusting pans.

Papirhåndklær kan også hjelpe urter oppholdet frisk og fukt. Plass i en plastpose med urter før du plasserer urter i kjøleskapet. Urter vil vare lenger fordi papirhåndkle vil absorbere mye av fuktighet som ellers ville ødelegge dem.

Baby kluter

Gjøre papirhåndklær til mild baby kluter ved layering dem i en plastbeholder, og legger til en blanding av 1 kopp vann og 1/4 kopp like deler baby vask og baby lotion.