Palmolive Yard behandling for lopper

November 23

Tømme gården til fleas er en utfordrende oppgave, og en de fleste huseiere gjennomføre av nødvendighet. Fleas er ekkel liten parasitter som la bite merker som klør og noen ganger bli infisert. De også bære sykdommer. Fleas er også kunne få inn i hjemmet ved å feste seg til kjæledyr. Palmolive oppvaskmiddel er antatt å være effektiv mot fleas, med noen kjæledyr eiere selv vaske sine hunder med det å kvitte fleas.

Palmolive teori

Teorien spioneringen blant hund eierne at Palmolive oppvaskmiddel er effektiv mot loppe infestations er støttet av lite autoritative bevis. Listen over ingredienser i vaskemiddel, men gjør det klart som såpe stoffet kunne brukes mot en rekke skadedyr. Andre produkter oppnå samme resultat, men få er så rimelig eller som ikke-giftig for mennesker og dyr som Palmolive oppvaskmiddel.

Palmolive ingredienser

Palmolive oppvaskmiddel er vannbasert og inneholder Ammonium C12-15 Pareth Sulfate, Agent SD Alcohol 3-A, Lauramidopropylamine oksid, natriumklorid, Magnesium sulfat, duft, Poloxamer 124, Pentasodium Pentatate, konserveringsmiddel, natrium Bisulfite og fargestoffer. Ingen av disse ingrediensene inneholder giftige egenskaper og de fleste er oppført kosmetikk database av det amerikanske personlig pleie produkter Council. Flere av ingrediensene, men er jevning og skummende agenter. Produktet sannsynligvis fungerer kvelning loppene.

Rengjøring gården

Begynn med å rengjøre gården så grundig som mulig. Feie smuss og sand fra hvert hjørne av asfaltert områder, og fjerne gamle hunden sengetøy eller klær som en trygg havn for lopper. Bruk et vakuum i hjørnene slik at loppe egg fjernes også. Vaske ned asfaltert områder og vegger med vann og Palmolive oppvaskmiddel, og skyll godt med rent vann og en slange.

Løpende vedlikehold

Hell små bassenger Palmolive væske på strategiske steder, som langs bunnen av et trinn eller vegg, i hjørnene av rydder eller langs hellene. Dette gjør det vanskelig for lopper å reise rundt i gården. Bland Palmolive og vann, og spray den på blader og planter. Såpevann stoffet pinner lett til overflaten. Siden immature loppene Luke og bor i sprekker og kløfter hindre disse tiltakene dem fra å nå voksen alder og finne en vert som å mate før legge egg.