Palmer for høy ørkenen i California

May 13

Palmer for høy ørkenen i California

Palmer som er plantet i California høy ørkenen må være hardføre - tolerant av vind og varme sommeren og kaldt om vinteren. Høy ørkenen omfatter byene Victorville, Hesperia og Apple Valley, samt andre samfunn. Området har en tørre klima med varme somre, med juli gjennomsnittstemperaturen på høye 90-tallet. Gjennomsnittlig lav temperatur i januar er 29 grader Fahrenheit. Sonen USDA anlegget hardførhet for Victorville er 10a.

Meksikanske blå Palm

Meksikanske blå palm (Brahea armata) er en fan palm som vokser i høye ørkenen og trives i full sol med minimal å moderat vann. Det er hardfør til 18 grader Fahrenheit. Det er en langsom-dyrker, nå 20 til 40 fot, men toppen regneark til 25-fot bred. Det er kjent for sine sølv-blå blader og krem-farget blomster. Det er varme og vind tolerant.

Middelhavet Fan Palm

Middelhavet fan palm (Chamaerops humilis) er kjent som en av de hardiest palmene og den vil vokse i høy ørkenen i California. Grønn til blå-grønne bladene vokser på spiny stilker. Det vil vokse opp til 20 fot høye og omtrent like bredt. Det er en langsom dyrker. Det er vind og varme tolerant og vil tolerere dårlig jordsmonn. Det vil vokse i delvis til full sol med moderat vann.

Dato Palm Tree

Dato palmen (Phoenix dactylifera) kan være dyrket som en dekorativ eller for sin frukt. Det kan være det sentrale punktet i en høy ørken palmehagen på grunn av tykk kalesjen av sølv-grønne blader. Planten kan vokse opp til 70 fot høy i ørkenen med en bredde på opp til 25 fot. Det er kaldt hardføre og kan overleve en lys fryse, selv om frond skader kan oppstå under 20 grader Fahrenheit. Når etablert, er det vind, varme og tørke tolerere. Daddelpalmer trives i full sol men tåler delvis skygge, og vil vokse i alle jord typer.

Kinesisk vindmølle Palm

Kinesisk vindmølle palm (Trachycarpus formue) er hardføre til 10 grader Fahrenheit og tåler vind og varme. Det er en fan Palme som vokser opp til 30 fot høy, og 10 fot bred. Det vil ta delvis eller full sol og trenger moderat vann. Bladene av kinesiske vindmølle palm er grønne og vokse ca 3 fot bred.

California Fan Palm

California fan palm (Washingtonia filifera) er en ørken innfødt som vokser 60 fot høye og 20 fot bred. De lysegrønne bladene er 3 til 6 fot bred. Vises i opprinnelig står i ørkenen og vokser nær våren eller andre fuktighet. Palm trives i full sol og krever minimal å moderat fuktighet.