Palmer for gården

July 20

Palmer for gården

Legger til en palme i hagen din gir en aura av eksotiske hagen, og fronds opprette en slående silhuett mot himmelen og hus. Alltid velge en palme som blomstrer i jorden og lys på eiendommen. Også må de tåle klimas vintertemperaturer uten skade. Beste palm er en som er lett å få og opprettholde, og vil ikke vokse på en måte som øker arbeid eller blir for stor for landskapet.

Kalde hardførhet

Av 2500 palm arter vokser de fleste best i områder hvor frost aldri forekomme, som US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og varmere. I disse virkelig tropiske områder er utvalg av palmer tilgjengelig stor. Men kan palms dyrkes i verft i USDA soner 7 til 9, også. Disse mer kald-hardføre palmer er minimal fazed av frost eller begrenset subfreezing temperaturer ned til-10 til 20 gradene ºF. Blant de kalde spenstig Inkluder kål palm (Sabal palmetto), vindmølle palm (Trachycarpus fortunei) og pindo palm (Butia capitata).

Skala

Palmer selges til barnehager, spesielt i beholdere kan, se ut som et godt valg og er relativt billige. Med mindre du vet palm arter, skjønt, kan kjøpe en liten Palme føre til en massiv plante i 20 år. Alltid velge palmer som moden til en størrelse i skala med både huset og hagen din. Unngå enorme palmer i små boliger yards. Også plant ikke palms for nær innkjørsler, overhead verktøyet ledninger eller huset grunnlaget. Problemer kan stige tiår senere som krever dyre treet fjerning.

Små palmer

Hvis du har en omfattende eiendom med mange hage, er det best å fokusere på små palmer som eldre mer enn 25 feet lang. Disse små, single-stammen palmer fungerer bra i en rekke programmer, slik som på hjørnet av en bygning i en foundation seng, langs et gjerde eller i en liten gruppert grove i plenen. Christmas palm (Adonidia merrillii), crownshaft palm (Areca vestiaria), kabal palm (Ptychosperma elegans), pygmé daddelpalme (Phoenix roebelenii) og licuala palm (Licuala spp.) er blant mer voksen liten palms. Ofte dyrkes flere planter i samme container opprette en kjekk klynge med fronds vokser i ulike høyder.

Store håndflatene

Massive palmer som royal palm (Roystonea regia), Kanariøyene daddelpalme (Phoenix canariensis), Washington palm (Washingtonia robusta), Bismarck palm (Bismarckia nobilis) og kokos (Cocos nucifera) ikke kanskje de klokeste valgene for et verft. Store kofferter, behovet for plass til fronds å ekspandere, og tunge og farlig fallende blader og frukt søppel blir bekymringsfull. Velg palm arter som modne 20 til 40 fot høye og blir ikke en byrde med vedlikehold. Foxtail palm (Wodyetia bifurcata), pindo palm, vindmølle palm, kål palm, Tekke palm (Thrinax spp.) og dronningspalme (Syagrus romanzoffianum) kan fungerer best for størrelsen på din eiendom. Kontakt lokale samarbeidsvillig forlengelse kontoret for anbefalinger, som dronning palm kan betraktes som en uønsket, luftig Art i din region.