Palm Tree stubbe fjerning

February 12

Palm Tree stubbe fjerning

Palme treet stumper kan opprette en tripping fare eller være skjemmende. Det er mulig å grave ut stump manuelt eller bruke tungt utstyr, men disse metodene kan være tidkrevende og kostbare. Palme treet stumper har lange trevlet intertwining røtter som gjør dem vanskelig å fjerne.

Råtne på trestubbe

Råtnende stump er den lengste måten å bli kvitt stump, men det mest for natural. Bore hull i stubbe, kutt til bakkenivå og dekk med torv. Holde området fuktig, slik at forfallet skjer raskere.

Kjemisk bruk

Kjemikalier kan brukes på ulike måter i stampe. Du kan enten pels stump eller bore hull i stump å få kjemikalier dypt inne. Kutte stump rett til bakken raskere prosessen.

Tre stubbe jeksel

Tre stubbe jeksel har en sirkulær knivbladene som koteletter på trestubbe i stykker gjør det lett å fjerne. Dette verktøyet er perfekt når du skal fjerne stump i en kort periode. Det anbefales å ansette en profesjonell for denne metoden, siden vinkelsliperen kan være vanskelig å håndtere.

Manuelt fjerner Stump

Fjerne stump manuelt kan gjøres med en rekke verktøy som en hakke, plukke øks og/eller spade. Bruk hakke og hakke for å kutte fibrene og spade fjerne.