Pærer modner etter plukking?

October 10

Pærer modner etter plukking?

Modnes pærer til en perfekt, saftig, myknet tilstand. For å gjøre så, forstå hvordan en pære modner og hva du må gjøre for å plassere pære i riktig modning tilstand. Hvis en pære blir over modne, kvaliteten synker betydelig. Og hvis tatt for fort, pære kan aldri modnes. Om pære modner etter plukking, avhengig av når du velger det og hvordan du forenkle modning prosessen.

Litt umodne er Best

Pærer da bare litt umoden modne til en søt, soft-fleshed pære enn en over modne pære gjør. Avgjøre om pære er moden for plukking fra treet av forsiktig cradling det i hånden. Vippe den i en horisontal stilling. Det bør lett koble fra grenen.

Modning prosessen

Frukt som epler er klar til å spise dagen du plukke dem, men pære må gå gjennom en modning. Modne pærer ved romtemperatur eller rundt 65 til 75 grader F. Under modning prosessen produserer pærer etylen gass, en modning hormon, som gir raskere modning. Kommersielle dyrkere faktisk høste pærer på den umodne scenen og avkjøle dem ned til ca 30 grader F å modne dem. Kalde pærer bo i god stand lenger--så dyrkeren kan transportere dem hjem å fullføre modning.

Tre-Ripened pærer

Hvis pærer modnes på treet, modnes de innenfra først. Dette skaper en myk sentrum, men en hardere utvendig. Når kjøttet rett under huden er myk, er innsiden grøtaktig og muligens bortskjemt. Kjernen begynner å bryte ned og innsiden kan ikke myke, men bli grov og modig.

Pære-modning Tips

Fremskynde modning prosessen ved å sette en pære, sammen med en banan eller apple, i en papirpose. Disse fruktene også gi av etylen gass å gi pære en god start. Du kan fortelle pære er riktig modnet ved å holde den i hånden. Bruk et lite trykk med tommelen i nakken nær stammen. Det skal gi til den milde presset det er tilstrekkelig moden. De fleste pærer slå fra en grønn til gul farge når modnet-- og noen pærer, som den Bosc variasjonen, rynke på stammen base når moden. Fullt ripened pærer forlange kjøleskap å bevare pærer i noen dager.