Pære treet vekst i juli

October 6

Pære treet vekst i juli

Juli er harvest tid for noen pære trær. Men for varianter med frukt som modnes fra August til September, er det tiden da pærer bare begynner å få behagelig plumpe formen. Det er også en tid når gartnere må være på utkikk etter skadedyr og betaler oppmerksomhet til om en jord er tilstrekkelig fuktig for frukt modning og rot.

Frukt utvikling

Juli kan synes å være en varm, rolig pause i livet til en fruktdannelsen skal skje pre-treet. Det er en fart-opp-og-vente slags tid når treet setter energi i å øke størrelsen på frukten. Avhengig av arten og der den vokser, frukt bør bare være plumping opp eller allerede nærmer innhøstingen. For midten til slutten sesong arter som når harvest størrelsen på sensommeren, er tynning pærer lurt å øke størrelsen på frukt og minimere problemer fra skadedyr. Disse inkluderer codling møll larvene, som kan enkelt hule ut av en pære og til en annen når frukten berører, ifølge Colorado State University samarbeidende forlengelse Service.

Akselerere veksten

Røttene til alle blomstring og fruiting trær vokser de fleste kraftig våren når bakken først varmes, og i høst og tidlig vinter før bakken stivner. I disse tider, rapporterer trær har råd til å lede sin energi mot røttene i stedet for løv og frukt produksjon, Michigan State University. Akselerere veksten av pære trær bremser som trær bud, blomstre og begynne å frukt. Det begynner å øke igjen rundt juli som frukt begynner å tilnærming full størrelse. Vanning er viktig - selv for modne trær--Hvis sommeren har vært tørt. Pære trær trenger ca 1 tommers vann per uke, sier Yardener nettstedet.

Gren og Bud vekst

Beskjæring bør være lett om sommeren eller under dormancy vinteren. Likevel indikerer North Carolina samarbeidende Extension Service at vinteren beskjæring forbereder pære trær å maksimere sollys senere for blomst knopp utvikling og innstillingen frukt. Det legger til at summer beskjæring reduserer treet vekst og vanligvis bør vente til etter juli. Tyngre summer beskjæring gjøres innen de første tre årene av en livet til å utvikle sin form. Yardener bemerker at våren er tid til å bruke gjødsel, ikke juli. Det legger imidlertid til at sykdom og tørke kan forbedres ved sprøyting pear tree planter med flytende tangekstrakt et par ganger i vekstsesongen.

Tidlig høst

I enkelte deler av landet være tidlig modning varianter av pærer klar til innhøsting av midten av juli. Disse inkluderer Bartlett, FloridaHome, flamsk og Shinseiki, en orientalsk pære. Men harvest betyr pærer er klar til å spise, fordi de plukkes før modning. Pærer modnes fra innsiden ut og råtne hvis igjen på treet til moden. Yardener sier at selv om fortsatt "grønn", pærer skal plukkes når de oppnår full størrelse og riktige fargen, som er ca to uker før modning. Så tar det omtrent fem til 10 dager for modning i et rom mellom 70 og 75 grader F. Chilling pærer i kjøleskapet vil gjøre dem vare lenger, og vil ikke skade smaken.