Ozon fordeler for svømmebasseng

October 1

Ozon fordeler for svømmebasseng

Hvis du har noen gang bemerket den ren lukten som bosetter seg i etter en regnstorm, har du luktet ozon. Ozon er en spesiell kjemisk som består av tre atomer oksygen; Det finnes naturlig i de øvre nivåene av atmosfæren, men ned under regnskyll med fallende regn. Ozon er en naturlig rengjøringsmiddel utviklere har dannet maskiner som kan bruke rengjøring kraften av ozon til svømmebassenger. Bruk av ozon i bassenget har en rekke fordeler.

Kjemisk nedgang

Generelt, bruke fleste klor eller andre lignende kjemikalier for å rense sine svømmebassenger. Disse kjemikaliene er effektiv rengjøringsmidler, men tilbyr også en rekke ulemper, inkludert kjemiske lukten og smakfull.

Ozon vil naturlig bryte ned forurensninger i vannet, bruke bassenget eiere som bruker ozon mindre mengder av andre kjemikalier. Ozon kan eliminere den kjemiske lukter og smaker som ellers gjennomsyre bassenget.

Sikkerhet

Mange velger å svømme til fordel sine helse gjennom produktiv og trygt, men svømming i en kjemisk-laden kan skade helse.

Klor og andre basseng-rengjøring kjemikalier har vist seg å forårsake kreft når folk har langvarig eksponering for dem. Ozon reduserer svømmers eksponering for disse kjemikaliene, bidrar til å øke generell helse.

På en mindre skala, kan mange av kjemikaliene som brukes til å rense bassenger forårsake hud og øyne irritasjon; ozon er bare luft, og så forårsaker ikke disse ulempene.

Maskinene installert i svømmebasseng produserer ozon, så det ikke er lagringskrav; Dette fjerner farene ved lagring klor og andre brennbare kjemikalier.

Til slutt, bakterier og andre små livsformer kan motstå kjemiske rengjøringsmidler. Ozon bryter ned alle former av bakterier og andre forurensninger.

Filtrere effektivitet

Når materialet biodegrades, er sammenbrudd prosessen et resultat av oksygen kombinert med andre miljøfaktorer. Legge til oksygen-baserte ozon i bassenget hjelper for å oppmuntre biologisk nedbrytning raskere for organisk materiale som ofte forurenser bassenger, inkludert blader og alger.

Materialer sammenbrudd, de blir mindre og til slutt sammenbrudd helt eller reise inn i filteret. Fordi brikkene er mindre innen de når filteret, kan filteret bryte dem ned raskere og med mindre energi. Filteret effektivitet øker med bruk av ozon, fører til en reduksjon av alger og andre bakterievekst.

Filtre har også materiale kalt "koaguleringsmidler" som forhindrer at filteret tetter. Fordi filtrene kjøre mer effektivt, fungerer ozon selv som koagulere, reduserer behovet for å legge til disse ekstra materialer i filteret.