Ovnen rengjøring hemmeligheter

August 16

Ovnen rengjøring hemmeligheter

Noen mennesker liker tanken på å tilbringe fritiden til albuene i etsende kjemikalier, skraping bakt på mat og fet rester av ovnen veggene. Utsette jobben, men bare tar en grunnleggende, hvis ubehagelig, aktivitet og gjør det til en heldagshendelse. Flere tidsbesparende hemmeligheter og enkle triks kan ta av å holde ovnen rent.

Ammoniakk

For å ta arbeidet ut av ovnen rengjøring, satt i ovnen til 200 grader Fahrenheit og vente 15 minutter å la det varme opp, deretter slå den av. Hvis ovnen gass modell, slukke piloten lysene og slå av viktigste linjen før du går videre. Fyll et glassbolle med husholdningenes ammoniakk og plassere den på det øverste racket av ovnen; Sett en stor bolle med kokende vann under ammoniakk. Når boller er i posisjon, lukke ovnen døren og la rettene i overnatting; fjerne boller dagen og slette innholdet. Dekk ovnen vegger med et lim laget av 1 ss. ammoniakk, ½ kopp natron og 1 kopp destillert hvit eddik. Vente 15 minutter og tørk interiøret med en fuktig svamp. Selv tunge jord skal stryke rett utenfor.

Avisen

Du kan ha en selvrensende ovn, men når rengjøring syklus er fullført, må du håndtere et fjell av aske-lignende rester. Snarere enn å kaste bort en hele rull med papirhåndklær på dette rotet, tørk sinder med ark fuktig, krøllet avis.

Eddik

Kjempe fettete buildup i ovnen ved å tørke de innvendige overflatene når en uke med en svamp dynket i destillert hvit eddik. Samme behandling fjerner fett fra ristene av gass ovner og spruter fra stovetop. Bruk en fuktig klut til å skyll og tørk tørr med et papirhåndkle.

Salt

Når noe i ovnen koker, forårsaker ovnen for å røyke og lukter, ta salt shaker. Dekke utslippet i en tung lag tabell salt og fortsette matlagingen. Røyk og ubehagelig lukt vil stoppe umiddelbart. Når parabolen er gjort, lukke ovnen døren og la rot sitte over natten. Neste morgen, løft oljeutslippene fra overflaten av ovnen med en slikkepott. Ren sta stovetop flekker med et lim laget av like deler av sitronsaft og salt. Spre blandingen over berørte områder og la den sitte i fem minutter; skrubbe med en myk børste, deretter tørke resten bort med en fuktig klut.

Aluminiumsfolie

Når baking mat vil trolig boble over, linjen ovnen rack med flere ark med aluminiumsfolie på forhånd å holde rotete drypper under kontroll. Ikke spre folie over bunnen av ovnen fordi den oppretter en mulig kilde for brann.