Ovnen lås Baby sikkerhet

June 6

Ovnen lås Baby sikkerhet

Babyer og småbarn er nysgjerrig på verden rundt dem og ustø på beina, noe som kan gi en farlig kombinasjon på kjøkkenet. Liten dører ovnen skjuler mange skatter som bare venter på å bli oppdaget og ovnen døren håndterer kan virke som den perfekte pull-up barer å hjelpe litt en raise på tippy tær for å se bedre. Usikret dører kan imidlertid bety personskade for barnet og kostbare skade for hjemmet.

Farene

Ovner tendens til å ta et lite barns oppmerksomhet fordi disse apparater er ofte på midten av aktivitet på kjøkkenet. Som en baby eller smårolling griper ovnen dørhåndtak å dra seg opp på ustø føtter, trekker hans vekt døren åpen, forårsaker barnet å falle. For små barn, at åpen ovn ser ut som en helt ny hule å utforske. Hvis ovnen er varmt, kan barnet lett brennes når han berører innsiden av døren, eller kan starte en brann når han kaster en leketøy inne. Selv om ovnen er kaldt, kan barnet være alvorlig skadet velter ovnen som han prøver å gjennomgå i eller kravlesøk i og bli sittende fast som døren smeller igjen bak ham.

Dørlåser

Installere en spesiell baby sikkerhetslås på ovnen døren kan forhindre skade på babyer og småbarn på kjøkkenet. Denne låsen for L-formet festes til toppen av døren og siden av ovnen og sikrer ovnen døren lukket til voksen unhooks låsen.

Forholdsregler

Ikke alle ovnen døren låses er skapt like, eller vil de hindre alle ovnen-relaterte skader. Når shopping for en ovnen døren lås, må du bare bruke varmebestandig låser og, når mulig, velger låser som festes med skruer. Låsene som er knyttet av klebemidler kan bli overmannet med litt kraft. Også vil sikre ovnen døren ikke beskytte mot burns forårsaket av de varme overflatene på komfyr og stekeovn.

Der hvor å kjøpe

Ovnen døren låser er relativt ny til childproofing markedet. De kan imidlertid finnes på de fleste oppussing butikker, baby spesialforretninger, rabatt butikker og online.