Ovn reparasjon spørsmål & svar

September 22

Ovnen i hjemmet er en viktig del av utstyret. Som været begynner å avkjøle vinteren, er din ovn hva står mellom familien og frysing kulden. For å bedre opprettholde din ovn, hjelper det for å forstå noen av ovn-reparasjon spørsmålene og svarene servicefagfolk får ofte.

Hvorfor ikke min oljebrenner kommer på?

Ovner kan fortsatt bli funnet i mange hjem hele USA, og en av de vanligste problemene med en olje-ovn er at brenneren ikke vil komme før hus treff tilbakestillingsknappen. Normalt er brenneren satt til kommer på automatisk som en gass ovn. Ifølge altmuligmann USA, kan dette bety at det er vann i ovn olje. For å sjekk for vann bør du slå av og tømme noe av oljen i en ren kjele. Hvis vann, bør du rådføre deg med olje levering selskapet å finne et produkt du kan sette inn olje for å hindre blanding. Du vil også en reparasjon tekniker å sjekke din fyringsolje linje å sikre at vannet ikke får fra utenfor systemet.

Når bør jeg kjøpe en ny ovn?

Ifølge Home Energy Center, din ovn er ikke til å mislykkes når det er hyggelig og varm utenfor. Det mislykkes når du prøver å bruke den til å varme deg hjem og din vannrør hindre frysing. Home Energy Center anbefaler shopping for en ny ovn før din gamle ovn snu 20 år. Hvis du venter siste 20 år, så er du mer sannsynlig å oppleve en ovn feil om vinteren.

Hvordan vet jeg om blåser Motor er defekt?

I en gass ovn er blåser motoren enheten som starter når brennerne lys opp for å presse varmen i Ledningskanalsystemet. Hvis du eier en gass ovn, kan du høre viften motorene starte hver så ofte som de gjør en blåser støy som kan bli hørt gjennom oppvarming kanaler over hele huset. Hvis du har et problem å få din ovn for å generere varme, kan så du ha oppstått en rekke problemer. En av disse problemene er en dårlig blåser motor. Ta indikatorlys panelet av siden av ovnen din og sjekk piloten lyset. Hvis piloten er ute, følg instruksjonene på ovnen å tenne din pilot. Når du får din pilot tent, vil brennerne gå på så lenge termostaten er satt til en temperatur varmere enn utsiden. Ifølge HVAC for nybegynnere, hvis din blåser motor ikke kommer på to til tre minutter brennerne tenne er viften defekt. Det kan være breaker, eller viften motoren kunne må byttes. Kontakt en reparasjon profesjonell for å diagnostisere din blåser motor for deg.