Ovn olje Tank installasjon

October 21

En oljetanken er en viktig del av et hjem oljebasert varmesystem. Kjeler for ovner pleier å være ganske stor å sørge for at det er en jevn forsyning av fyringsolje. Det finnes en rekke vurderinger når du installerer en oljetanken for ditt hjem.

Beliggenhet

Fordi oljetanker er ofte mer enn seks fot lang og fire fot høy, må feltet hvor det går ganske stor. For innendørs installasjon, de fleste huseiere installere tanker i kjelleren eller garasjen på grunn av plassen lokasjonene gir. I tillegg har disse stedene vanligvis betonggulv slik tanken ikke vil kreve noen ekstra støtte.

Hvis ingen av disse er et alternativ, kan også kjelen plasseres utenfor. Men må det være et sted hvor det er ute av veien. Det må også et solid fundament som en betongplate.

Forskrifter

Når du installerer en oljetanken, sjekke lokale lovene om kjeler, spesielt hvis installert utenfor. Noen kommuner har spesifikke regler for HVAC-systemer og mange har også bygningsstandarder som krever tillatelser for å installere en over bakken tank.

Sikkerhetshensyn

Når kjelen er installert og rørene kjøres fra tanken til ovnen, er det lurt å ha en VVS-faglig sjekk tilkoblinger. På denne måten kan du være sikker på at alt er sikkert og det er ingen lekkasjer eller muligheten for brann.