Overføring av vinranker

February 5

Overføring av vinranker

Druer er en vine voksende frukt som kommer i mange varianter som varierer drastisk i smak, farge og fasthet. De kan være et deilig tillegg til et måltid eller dyrket i masse mengder å produsere viner, og de enkelt kan overføres fra borekaks å produsere friske druerankene billig.

Instruksjoner

•Skjære stammer for overføring mellom November og februar når stilkene er sovende. Velg unge, friske stammer fra en etablert grapevine som handler om en blyant bredde i diameter. Bruker skarpe beskjæringssakser, kuttet av en stamme som inneholder minst tre knopper og er nesten en fot lang.

•Trim toppen og bunnen av din kutt stammer litt og i 45-graders vinkel slik at endene av stammen er skråstilt. Trimme én side av stammen til øverste bud slik at bud caps av stammen.

•Kontroller en V-formet grøfter i jordsmonn med en spade i hagen din om en fot dypt for stammen å vokse i.

•DIP bunnen av din plante skjæring i vann blandet med et hormon heie pulver for å hjelpe borekaks i roten produksjon. Bland hormonet heie pulver med vann per produsentens instruksjoner.

•Stick kuttet stammen i bakken i gravd grøften inntil bare øverste bud og om en tomme av stammen under den stikker ut over overflaten. Hvis du er planting flere stem for overføringen, plante borekaks ca fire inches fra hverandre.