Overføring av valnøtt trær

August 5

Overføring av valnøtt trær

Valnøtt trær er mellomstore trær som vokser valnøtter – brukes i oppskrifter og spises som en snack. Valnøtter trær ta vanligvis mer enn 10 år å bli fullt ut modne. Det er tre måter å overføre valnøtt trær. Hver av disse måter har forskjellige ulemper og fordeler.

Funksjonen

Hensikten med formering er å øke beholdningen av valnøtt trær. Valnøtt bønder prøver stadig å øke lager slik at de fortsetter å produsere mest valnøtter og de mest sunn og sykdom-motstandsdyktig plantene. Kontinuerlig reproduksjon og overføring sikrer at trærne aldri dø ut helt, og valnøtt bonden er stadig forbedre sin valnøtt beskjære ved å finne den beste metoden for overføring for typen valnøtt.

Typer

Det finnes tre ulike metoder valnøtt trær kan overføres gjennom. Gren grafts kan bønder å kutte grener fra mer moden og sunn og pode dem på yngre, mindre produktive trær. Bark grafts produsere et lignende resultat, men i stedet for å klippe en gren og pode det til treet, en hel del av bark med en liten gren knyttet er kuttet til å pode til et annet tre. Vanligvis er disse grafts gjort på eldre trær. Valnøtt trær kan også overføres ved å plante valnøtter seg. Denne metoden produserer ikke så mange valnøtter så raskt som de andre metodene, men det tillater nye verten trærne å kontinuerlig vokse i tilfelle andre trær dør.

Fordeler

Den viktigste fordelen med overføring gjennom gren pode er evnen å ha store avlinger av valnøtter mye raskere. Bonden kutt grener fra den sunneste, mest produktive tre og graft dem til trær som produserer mindre nøtter. Med gren pode er alle trær Topp artister. Bark pode er en sikrere metode for pode enn gren pode. Avslaget er sikrere mot treet treet er mindre utsatt for sykdom langs gren kuttet. Fordelen av planting valnøtt frø er at det er større sannsynlighet for forplantning varer i mange år.

Genetikk

Gren og bark pode er aseksuell forplantning. Det krever ikke pollinering. Valnøtt trær kan ikke ukjønnetformering på egenhånd, men ukjønnetformering kan oppstå når ansatt av en dyktig Gartner eller bonde. Ukjønnet formering er når en treet er kuttet og tvunget til å delta eller gjøre en annen helt forskjellige treet. Seksuell reproduksjon er gjort av frø. Blomstene må være pollinated av insekter eller fugler, som deretter produserer valnøtter som faller og bli plantet. Seksuell reproduksjon krever to valnøtt trær å oppnå.

Ekspert innsikt

Kommersielle gårder vanligvis benytter alle metodene overføring på gårdene. Pode gjøres for å øke mutter produksjon, mens seeding er gjort til skjemaet nye trær som må pode i fremtiden. En multitiered overføring plan hjelper farms kontinuerlig produsere konsekvente, sunn avlinger.