Overføring av en Schefflera Arboricola

February 25

Overføring av en Schefflera Arboricola

Schefflera arboricola, også kalt Paraplytre, er treet tilhørighet i Araliaceae familien. Det er hardfør vokser utendørs i frostfritt klima. Anlegget også tåler potted innendørs forhold. Gartnere kan lett overføre nye schefflera planter gjennom en rekke metoder. Måter har en høy suksessrate når gjort under ønsket forhold.

Anlegget beskrivelse

Gartnere har ulike valg i Schefflera arboricola kultivarer med grønn eller spraglete løv. Spraglete kultivarer har gule og grønne eller kremet hvite og grønne bladverket. Tykk bladene er fanlike og palmate. Busk har en tett vane med en avrundet baldakin. Det er multibranched med grønne til brunaktig grener. The schefflera vokser opp til 15 fot høye og brede når eldre. Toppene fylt med små, grønne blomster blomstre i høst. Etter blomstring fylle toppene av små, runde bær. Bærene er modne når de slår lys oransje vinteren til tidlig på våren.

Gren stiklinger

Root Schefflera arboricola gren borekaks når temperaturen er varmt for best suksess. Planter root raskere og lide mindre sopp og bakteriell problemer med natten temperaturer på minst 75 grader Fahrenheit. Forberede en 1 gallon beholder som drenerer riktig. Bruk en lett potting blanding med god lufting, tunge jord beholde vann forårsake borekaks råte og dø. Bland langsom-utgivelsen gjødsel til jorden etter pakken instruksjoner. Vann jord og rote 2-tommers hull i det med fingeren. Beskjære et 6-tommers grenen tips kutte en tomme under en fullt utviklet blad terminal. Klipp av bunnen settet av blader og dyppe slutten i heie hormon. Plant kutte i hullet og pack jord rundt. Plassere kutte i et delvis solrikt område. Skjæring bør ha en utviklet rotsystem i ca tre måneder.

Såing

Gartnere har en 93 prosent sjanse for vellykket spiring hvis de plante frisk Schefflera arboricola frø, ifølge University of Florida. Som med gren borekaks, spirer frøene bedre når utenfor temperaturen er varmt. Høste bær når de er modne. Bruk en frø-Start blanding i en frø-Start brett eller 4 1/2-tommers beholdere. Vann jord før planting schefflera frøene, som den utligner jord. Plante frø 1/4 tommers dyp og vann i beholderen igjen. Når plantet, plass beholderen i et delvis solrikt område. Spiring skal oppstå i ca tre uker. Tillate frøplante å utvikle et rot system i omtrent tre måneder før transplanting i en større beholder.

Omsorg

Schefflera arboricola er en robust plante som er tørke tolerant når etablert. Vann borekaks når toppen 1 til 2 inches jord blir tørr. Holde ikke jorda våt eller borekaks vil dø av råte. Når rotsystem utvikler i tre måneder, beskjære av den øverste tommen eller to for å kutte. Dette ber den å armen ut og bli tykkere. Holde frø fuktig, men ikke våt. Føle soil og bruke vann hvis det er tørt. I ca tre måneder, Plant frøplante i en større beholder. Bruk samme jord blanding som når heie gren borekaks.