Overføring av Dolgo krabbe Apple

November 27

Overføring av Dolgo krabbe Apple

Dolgo krabbe Eple er en fruktdannelsen skal skje prøven snarere enn en dekorativ. Det blir hyggelig runde frukt som er bra for pickling og beholder. Trærne foretrekker kaldt vær til å sette knopper en varm og fuktig sommer. Bladene faller vinteren og treet går sovende. Treet blir om 10 til 30 fot høy og samme størrelse i omkrets. Du kan beskjære det for å opprettholde en høyde fortrinnsvis på slutten av sommeren og slutten av vinteren. Du kan utvide treet fra frø, men frukt er ikke vanligvis sant.

Instruksjoner

•Dig rundt foten av treet i sen høst eller tidlig på våren. Du prøver å finne en rot med grønnskolling på den, så første se etter sucker. Krabbe epler sucker mye så dette ikke bør være vanskelig. En gang du finner en sucker grave skitt ut fra rundt roten.

•Separat roten med grønnskolling festet fra viktigste treet med sagen. Du trenger ikke en stor del av rot, bare nok på slutten av sucker å starte heie igjen. Et par inches er nok.

•Mix like deler torv moss og potting jord i potten. Rootone gjelde begge kuttet sider av rot arb grønnskolling. Pese sucker oppreist i potten, dekker roten del men forlater stammen i grønnskolling av jord. Vann.

•Hold nye starte fuktig og varme for et par uker. Røttene skal begynne forming og du kan plante den utendørs våren eller vente til høsten. Gjødsle, beskjære og vann som en voksen krabbe apple. Det tar sju til ti år for å se de første fruktene.