Overbygd uteplass ideer

March 22

Overbygd uteplass ideer

Dekker patio kan variere fra en liten patio umbrella til en fast tre gitteret eller installert fortelt. Ikke bare gir beskyttelse mot elementene, men de kan også øke verdien av ditt hjem ved å legge til ekstra boareal huset. Hvis du tenker om å designe en utendørs stue, vurdere hvordan å beskytte din investering. Dekk patio før du kjøper den dyre terrassen servering sett eller grill.

Bærbar

Dekk patio med en flyttbar dekket. Generelt lett og billig, kan dette satt opp i begynnelsen av sommeren og tatt ned før snøen harde vinteren kommer. Bærbar dekker spenner fra forseggjort og vakkert designet lysthusene som kan koste flere hundre dollar, en presenning og metall stang sett som kan koste en brøkdel av det. Liten uteplasser eller balkonger kan dekkes med en enkel patio umbrella. De fleste oppussing centers selger alle tre av disse alternativene, og hvis du kjøper dem på slutten av sommeren, kan du få en rabatt på slutten sesongen.

Konstruert

Legge verdien til ditt hjem ved å opprette en permanent patio cover. En tre gitteret kan ikke bare være vakkert, men det vil gi skyggen under de varme sommermånedene. Plant en hurtig voksende og blomstrende vintreet som jasmine eller wisteria nær gitteret for både skygge og duft. Merk at noen modeller av lattices ikke har lukket tak, som betyr terrassen ikke vil være beskyttet mot regn. Det er mulig å kjøpe gitter dekker, men. Ønsker du en solid, værbestandig dekker, bygge en uteplass taket. Solid tak vil tillate deg å installere ledningsnett for et utendørs takvifte eller belysning, og kan beskytte patio fra varmt og kaldt vær. Før du lager, sjekk the bygningen koder i ditt område.

Markiser

Knytte en Fortelt hjem hvis du ønsker en uteplass dekke som kan trekkes tilbake på dager som du vil nyte solskinnet. Markiser kommer i en rekke farger, størrelser og design. Mange laget også for å tåle vintervær, mens andre er nesten ren, slik at sollys å nå planter uten glohet dem. Kostnadene avhenger av hvilken du velger, om de er små, enkle, manuelt trukket inn markiser eller større, fjernstyrt markiser.