Over bakken Pool varme installasjon

August 5

Over bakken Pool varme installasjon

En over bakken pool er noe huseiere som å prøve å installere på egenhånd. Flertallet av arbeidet er arbeidskraft. Det er noen elektro og VVS for pumpe og filter som du må fullføre. For å unngå å bruke hver sommer reparere problemer, må du kjøpe en tilstrekkelig størrelse pumpe og filtrere som samsvarer med. Bruk riktig filter media og høyverdig VVS deler.

Komme i gang

Bassenget har en pumpe med en sugesiden og et utslipp side. Avhengig av stilen av bassenget, kan det også ha en skimmer og en sakte. Slangene vil være fleksible og over bakken. Når avløp er stilt ut, kan du merke den med permanent markør funksjonen av røret for sine navn og piler for retningen av vannet. Skrive informasjon på avløp som vil hjelpe deg eller en rørlegger komplett reparerer senere, inkludert informasjon om pumpen og filter. Hvis du bruker filtere sand, må du bare bruke sand som er merket som filteret sand. Hvis du bor der det er mye direkte sol sommeren, male PVC-rør med en UV-bestandig maling. Hvis du bor der det blir kaldt om vinteren, husk å winterize PVC-rør.

Sugesiden av pumpen

Hver kombinasjon av bassenget, filter og pumpen vil ha sin egen unike oppsett og anbefalinger fra produsenten på installasjonen. Generelt bør du koble sugesiden av pumpen skimmer og sakte med stive PVC-rør. Fleksible rør kan brukes når stive røret er forbi bassenget grensen. Kontroller at tilkoblinger og tilbehør er høy kvalitet for å sikre du ikke gjør reparasjoner på jevnlig basis. Bruk en PVC mannlige adapter og en PVC union med en tre-veis ventil som på sugesiden.

Siden utslipp av pumpen

Siden utslipp av pumpen kan være en fleksibel linje som går fra toppen av pumpen pumpen i porten på filteret. Armaturene på retningsbestemt ventilen er vanligvis stive; Fest sammen beslag og fagforeninger med PVC sement. Når alle avløp er på plass, prime pumpen for å legge vann til systemet. Dette er nødvendig å opprette vakuum effekten som gjør vannet strømme gjennom filteret og pumpe. For å prime pumpen, ta dekselet av og helle vann i volute før den er full. Sett på dekselet og slå på pumpen.