Over bakken Pool rengjøring

August 2

Spenningen av å eie et basseng er ying til vedlikehold yang. Balanse, harmoni og ren svømming vann er oppnådd gjennom engasjement, engasjement og følge noen enkle teknikker - legge kjemiske, kjører et filter og fjerne fremmede partikler.

Kjemisk

Den viktigste kjemiske for rengjøring et basseng er klor, som sanitizes vann. Holde bassenget vannet rent tjener to formål. Første, klart, rent vann er visuelt tiltalende og innbydende. Andre, skittent vann utgjør en helserisiko for svømmere. For vedlikehold, må klor nivået være innenfor et bestemt område. For lite klor og alger vil vokse; for mye vil utsette svømmer å skadelig kjemisk eksponering (klor er etsende). For å regulere pool kjemikalier, kjøpe en test kit fra en lokal svømmebassenget forsyning butikken. Også de fleste bassenget forsyne butikkene vil teste vannet brakt til butikken (bare hell et par gram i en tom vann flaske). Hvis klor nivåer leser for høyt, kan du legge til mindre klor i vannet. Lavt er en indikator opp daglig tildelingen. Som en sikkerhetsforanstaltning, aldri legge kjemikalier til en okkuperte bassenget.

Kjøre filteret

Når vannet er sanitized riktig med kjemiske, så vannet må filtreres riktig for å holde det krystallklart. Filtre må kjøres daglig fra fire til åtte timer, avhengig av mengden av vann i bassenget og kapasiteten til filtersystem. Se filter produsentens anbefaling. Hvis papirarbeid mangler eller utilgjengelig, kan du spørre i lokale svømmebassenget forsyning butikken om råd.

Fjerne fremmede partikler

Det er to mann måter å fjerne rusk fra en pool - skimming og støvsuging. Skimmer, som ser ut som en krysning mellom en sommerfugl net og en tennisracket, fjerner blader, feil og andre uønskede elementer fra overflaten av bassenget. Med hjelp av en utvidelse stangen holder en skimmer toppen av bassenget rent. Vakuum vedlegget holder gulvet i bassenget rent og attraktivt. "Robot" støvsugere er tilgjengelig for over bakken bassenger som koble til filtersystem. Men er mange over bakken bassenger liten nok til at en manuell støvsuging kan trolig gjøres på omtrent samme tid som det tar for å koble opp et automatisert system. Manuell støvsuging krever en utvidelse stangen med enten et vakuum hode koblet til filtersystemet via en slange; eller, en vakuum hodet koblet til en hageslange og filterposen. Begge systemene fungerer bra for å øse opp biter av skitt og rusk som gjør seg til bunnen av bassenget.